To je to što me zanima!

Kate Moss kao DJ na tulumima za 2,3 milijuna kn za 30 minuta

U štaglju iza kuće ima miksete i obožava se 'igrati' DJ-a. Razgovarala je s ljudima koji se bave glazbom i rekli su da bi mogla dobro zaraditi, kaže prijatelj manekenke
Vidi originalni članak

Prošli mjesec puštala je glazbu na reviji nove Prada kolekcije i otad je postala 'tražena roba'. Koliko god se opijala i drogirala, Kate Moss (38) ipak je pametna poslovna žena pa je svoj talent za biranje glazbe odlučila i unovčiti. Svi koji žele da im Kate bude DJ na tulumu morat će platiti 2,3 milijuna kuna i to za pola sata svirke. 

- U štaglju iza kuće ima miksete i obožava se 'igrati' DJ-a. Razgovarala je s ljudima koji se bave glazbom i rekli su joj da bi mogla dobro zaraditi puštajući glazbu pa je hobi na koji se 'navukla' u Parizu odlučila pretvoriti u unosan posao - kaže prijatelj manekenke. 

Moss smatra da je cijena koju će naplaćivati za puštanje glazbe sasvim razumna i već ima nekoliko ponuda. 

- Kad ona bude DJ neće ispunjavati glazbene želje i puštati 'sladunjavi trash' već samo glazbu koja je njoj cool - dodaje prijatelj.  

Idi na 24sata

Komentari 9

  • like clit lick 11.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pupi1234 11.02.2012.

    taman mi je rođendan uskoro, ovo mi je došlo ko naručeno, odmah ju zovem

  • miki007zgb 11.02.2012.

    kak se rulja razbacuje lovom to je preeeeeeeeestrašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare