To je to što me zanima!

Kate Moss mijenja životni stil: Više nije partijanerica

Manekenka je poznata i pod nadimkom 'Kokain Kate' zbog svog drogiranja. Njezin divlji životni stil godinama je zasjenjivao njezinu karijeru modela...
Vidi originalni članak

Kate Moss (36) zaključila je da je gotovo s godinama njezinog prekomjernog partijanja. Manekenka, prozvana 'Kokain Kate' nakon što su njezine fotografije otprije pet godina na kojima ušmrkava kokain obišle svijet, odlučila je promijeniti životni stil.
- Previše je to poroka i alkohola. Više nisam mala djevojčica i zato na vrijeme odlazim u krevet i rano ustajem - izjavila je Kate u intervjuu talijanskim medijima. Manekenka, koja je u dugogodišnjoj vezi s gitaristom benda 'The Kills' Jamieom Hinceom, prošli mjesec odmor je mirno provodila dok je prijašnjih godina redovito bila fotografirana tijekom ludog partijanja. Na talijanskom otoku Panarea Kate je viđena u lokalnom disku 'Raja'. Očevidci su bili iznenađeni da Kate, inače poznata ljubiteljica šampanjca i alkoholnih pića, pije voćne sokove. Svoj 'zdravi' život Kate je, čini se, nastavila i nakon povratka u Veliku Britaniju. U svojim divljim danima orgijala je s prijateljicama Sadie Frost, Daviniom Taylor i Pearl Lowe poznatima po svom hedonističkom načinu životu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.09.2010.

    vuk dlaku mijenja,ali cud nikada!

  • user_49141 10.09.2010.

    Pa šta će jadna, morala se jednom umoriti

  • silvianavarro 10.09.2010.

    Fala Bogu,pa vec joj je 36,potpuno je neodgovorno u toj se dobi opijati. Neka si popije časicu-dvije sa prijateljima al\' preko toga nesmije ici,pa neke djevojcice u njoj imaju ide uzor,a ne pruza im bas sjajan primjer..

Komentiraj...
Vidi sve komentare