To je to što me zanima!

Kate Moss o traumi s početka karijere: 'Imala sam 15 godina, tražio je da skinem grudnjak'

Nešto kasnije, imala je snimanje za donje rublje zajedno s Markom Wahlbergom, a otkrila je kako je bila prestravljena time što su je svi promatrali kao objekt
Vidi originalni članak

Bila sam zaista sramežljiva i nesigurna u svoje tijelo, a 'ljigavi agent' mi je rekao da skinem prvo top pa grudnjak, prisjetila se glumica Kate Moss (48) traume koju je imala s 15 godina, piše The Sun.

BAŠ JE SUPER Super stil kraljice partyja: Kate Moss prava je modna inspiracija

- Znala sam da nešto nije u redu, pokupila sam stvari i pobjegla. Nakon toga mogla sam odmah osjetiti da nešto ne štima - objasnila je Moss.

Nešto kasnije, imala je snimanje za donje rublje zajedno s Markom Wahlbergom, a otkrila je kako je bila prestravljena time što su je svi promatrali kao objekt.

PODRŽALA GA NA SUDU Johnnyja Deppa 'ulovili' su s bivšom ljubavi Kate Moss u backstageu koncerta u Londonu

Kate se početkom lipnja pridružila glumcu Johnnyju Deppu (58) u backstageu nakon što je on gostovao na koncertu u Londonu. Ona je prije toga svjedočila u njegovu korist na sudu tijekom suđenja Depp - Heard.

Kad je Amber prepričavala sukob koji je navodno bio između Deppa i Amberine sestre, Whitney Henriquez, rekla je da je glumac zamahnuo rukom na njezinu sestru, što je Amber podsjetilo na situaciju s Kate Moss i stepenicama.

- Bili smo u sobi, Johnny je otišao iz sobe prije mene. Počelo je olujno nevrijeme i kad sam istrčala iz sobe, pala sam niz stepenice i povrijedila leđa - rekla je bivša djevojka glumca Johnnyja Deppa, manekenka Kate Moss. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • šišaj 25.07.2022.

    Nisi ti skinula samo grudnjak..

  • odcentramalonadesno 25.07.2022.

    Ova se drogira od 12.-te godine.

  • octopuss 25.07.2022.

    Ustvari, trebali su je posmatrati kao IT stručnjakinju. Onda je ne bi smetalo. Ženska već preko 30 godina u branši, a ne zna da su manekenke objekti koji služe kao pokretni nosači dizajnerske odjeće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare