To je to što me zanima!

Kate Moss proizvode za 'lažni ten' promovira potpuno gola

Kad sam prvi put prije 15 godina odlučila otići na Ibizu, nisam htjela biti jedina bijela osoba na plaži pa sam odlučila isprobati losion za samotamnjenje, otkrila je Kate
Vidi originalni članak

Iako je poznata po svojoj bijeloj puti, kao zaštitno lice kozmetike St. Tropez Kate Moss (39) želi dati do znanja da s vremena na vrijeme nije loše i malo potamnjeti. 

Kako bi u to uvjerila potencijalne kupce, za reklamnu kampanju pozirala je potpuno gola. Ležeći na trbuhu Kate je pokazala da i u 40-oj ima nevjerojatnu figuru. Tijekom snimanja otkrila je da se ne sunča te da je godinama vjerna losionima za lažnu preplanulost. 

- St. Tropez koristim otkako se prodaje. Kad sam prvi put, prije 15 godina, odlučila otići na Ibizu, nisam htjela biti jedina bijela osoba na plaži pa sam koristila St. Tropez. Losion izgleda potpuno prirodno - zaključila je manekenka. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • La Vanda 09.05.2013.

    St-Tropez tan je najbolji, već dugo ga koristi i Victoria Beckam za svoj "preplanuli" ten. Super je da je Kate Moss postala Face and Body za St-Tropez tan, a celebrity tanner Nichola Joss koja radi za St-Tropez osobna je maserka K.Moss. Inače, St-Tropez tan jedan je od 4 brenda pzcussonsbeauty sa sjedištem na Covent Garden-u.

  • tomo topic 09.05.2013.

    ma predivno ...fotošop... koliko.........NEPROCIJENIVO

  • Filozof_1 09.05.2013.

    I ja izgledam ovako super kada me se sredi sa 5 kila fotošopa :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare