To je to što me zanima!

Kate oduševila novom frizurom i stylingom, no pale su i kritike: 'Pa njoj su uvijek otvorena usta'

Opet su joj usta širom otvorena, to je zbilja ružno. Te geste su jako ružne, ne mogu to gledati. Zašto Kate netko ne upozori na to, pitali su se pratitelji službene stranice kraljevskog para na društvenim mrežama.
Vidi originalni članak

Nakon pauze zbog korona pandemije, princ William (38) i supruga Kate (38) objavili su na Instagramu da su se vratili svojim poslovima. Kate je nastupila na BBC-u gdje je govorila o novom projektu na kojem radi upravo uz pomoć ove tv-postaje. Riječ je o internetskoj platformi uz koju će roditelji razvijati komunikacijske i jezične vještine svoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Korisni projekt pod imenom 'Tiny Happy People' pao je u drugi plan na društvenim mrežama, na kojima su svi komentirali njezinu 3.900 kuna vrijednu haljinu na točkice dizajnerice Emilie Wickstead. Također, svi su primijetili da je Kate posvijetlila kosu i promijenila frizuru, te pustila duge šiške.

NEPREPOZNATLJIVA JE Procurila fotka Kate Middleton iz mladosti: Šokirala grimasom

Dok su jedni bili oduševljeni i pisali da je Kate 'divna i šarmantna', nije prošlo ni bez zamjerki, pa se našlo i nekoliko zajedljivih komentara:

- Opet su joj usta širom otvorena, to je zbilja ružno. Te geste su jako ružne, ne mogu to gledati. Zašto Kate netko ne upozori na to - pitali su se korisnici Instagrama na kojem Kate i William objavljuju novosti iz svog poslovnog i privatnog života.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.07.2020.

    Najbolje da i ti odeš iz tog cirkusa, kao Meghan, pa nek pljuju onu staru babu

  • Rara Avis_1 20.07.2020.

    šta god da napravi nije dobro...:/ ..kakav život

  • Cirenac 20.07.2020.

    Kato zlato,ajmo celer brati ........

Komentiraj...
Vidi sve komentare