To je to što me zanima!

Kate u ležernom izdanju primila prvu dozu cjepiva protiv korone

Jučer sam primila prvu dozu cjepiva Covid-19 u londonskom Muzeju znanosti. Izuzetno sam zahvalna svima koji sudjeluju u ovim aktivnostima - hvala na svemu što radite, napisala je na Twitteru
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton (39) primila je u Muzeju znanosti u Londonu prvu dozu protiv korona virusa. Naime, vojvotkinja je cijepljena deset dana nakon što je prvu dozu cjepiva primio njezin suprug, princ William (38).

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kate se cijepljenjem pohvalila, kao i William, na službenom Twitter profilu. 

- Jučer sam primila prvu dozu cjepiva Covid-19 u londonskom Muzeju znanosti. Izuzetno sam zahvalna svima koji sudjeluju u ovim aktivnostima - hvala na svemu što radite - napisala je. 

Sličnu objavu podijelio je i prije deset dana princ William. 

Vojvotkinja se za cijepljenje obukla prilično ležerno. Na sebi je imala traperice i bijelu rebrastu majicu kratkih rukava.

Odgovarajući joj na Tweet, ministar zdravstva Matt Hancock napisao je: 

- U posljednjih dvanaest dana cijepljeno je više od polovice svih ljudi u 30-ima. Oduševljen sam što je Vojvotkinja od Cambridgea uspjela dobiti svoju dozu. 

POSLAO PORUKU Princ William primio prvu dozu cjepiva protiv korona virusa

Iz Kensingtonske palače nisu priopćili koje cjepivo je primio kraljevski par, no ono što je poznato je da imaju pravo na cijepljenje cjepivima Pfizer/BioNTech ili AstraZeneca/Oxford jer su mlađi od 40 godina, pišu britanski mediji. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Drazenko 07.06.2021.

    Sve se bojim primila je ovo eksperimentalno cjepivo. Ma, daj, price za djecu, ubrizgaju im destiliranu vodu ili neki vitamin, a onda ih fotografisu radi medijske kampanje, pa ko se upeca na to, upeca se

  • jo2hn8ny 30.05.2021.

    Al će netko zaraditi na fiziološkoj ovih dana.

  • skija 30.05.2021.

    Bez veze koga zanima💨

Komentiraj...
Vidi sve komentare