To je to što me zanima!

Kate zadovoljna službenim portretom, kritičari podijeljeni

Vovotkinja od Cambridgea umjetniku Paulu Emsleyu pozirala je prošle godine prije nego što je zatrudnjela. Emsley je na slici radio tri i pol mjeseca
Vidi originalni članak

Prvi službeni portret Vojvotkinje od Cambridgea, za koji je bio zadužen umjetnik Paul Emsley, otkriven je u petak u National Portrait Gallery u Londonu. Kako pišu strani mediji, Kate Middleton (31), portretom je zadovoljna, no njezino mišljenje ne dijele i brojni kritičari. Mišljenje jedne kritičarke je da joj oči djeluju 'mrtvo', a osmijeh previše stisnuto. 

- Kate Middleton je lijepa mlada žena sa zaraznim osmijehom, lijepom bojom lica i prekrasnom bojom kose. Kako su je uspjeli pretvoriti u jedan od likova iz 'Sumrak sage' - napisala je Charlotte  Higgins. 

Emsley je rekao da je znao da će biti teško naslikati Kate koja mu je za portret pozirala prošle godine prije nego što je zatrudnjela. 

- Vojvotkinja je htjela da izgleda što prirodnije. Oduševila me otvorenošću, velikodušnošću i toplinom - rekao je umjetnik Emsley koji je na slici radio tri i pol mjeseca. Otkrio je da je razmišljao o tome hoće li Kate slikati s osmijehom ili ne. Sad mu je drago što se odlučio za osmijeh. 

Tamna pozadina i nešto svjetlija kosa otkrivaju njezino lice. Kate izgleda starije. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • AntonelaMijić 12.01.2013.

    izgleda starije ali ljepo

  • KatarinaNovak Ex Čavlović 12.01.2013.

    Nije ni ovako neka ljepotica a na slici izgleda još gore.

  • klitoris1 12.01.2013.

    daj koga briga za te specijalce u kraljevskoj obitelji koji zive na teret poreznih obveznika

Komentiraj...
Vidi sve komentare