To je to što me zanima!

Katherine Heigl nosi japanke da ne bi oštetila lakirane nokte

Glumica se počastila manikurom i pedikurom. Očito je bila prezadovoljna obavljenim poslom pa je salon napustila u japankama. Čizmice je nosila u ruci i smješkala se
Vidi originalni članak

Katherine Heigl (33) posjetila je kozmetički salon u Los Angelesu. Glumica se počastila manikurom i pedikurom. Očito je bila prezadovoljna obavljenim poslom pa je salon napustila u japankama. Čizmice je nosila u ruci i veselo se smješkala. Vjerojatno se prolaznicima hvalila uređenim noktima. Izgleda kako je zaboravila da je prosinac ili joj ni niske temperature više ne smetaju.

Izmorila je zabava pa zaboravila da izgleda kao vještica

Oduvijek je maštala o ulozi vještice. Glumica se kasno vratila s tuluma pa je na posao otišla s metlom.

Cijeli dan je kupovala tepih, no nije ga našla pa je radila grimase

Katherine je nedavno renovirala boravak jer je prolila boju po tepihu. Šoping ju je toliko iscrpio da je u trgovini umalo pala od umora.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • petra_pan5 09.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jošpitaš 09.12.2011.

    išla na pedikuru, renovirala boravak i nije našla prikladni tepih, bila na kostimiranoj zabavi.....WTF?????? jel vi stvarno nemate o čemu drugom pisati pa nas zamarate tako nebitnim stvarima, pustite ženu da lakira nokte i bira tepihe u miru...

  • micekica 08.12.2011.

    gle ok, novine ste i morate pisati o poznatima i nepoznatima, ali kaj mi moramo čitati i o tome ko je kam i kad na pedikuru hodao?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare