To je to što me zanima!

Katie će pripasti 92 milijuna kn i vila vrijedna 215 milijuna kuna

Prema pisanju časopisa Time par je prije vjenčanja potpisao predbračni ugovor po kojem će Katie nakon rastave za svaku godinu braka pripasti tri milijuna dolara
Vidi originalni članak

Glumački par sporazumno se rastao samo dva tjedna nakon što je javnost šokirala vijest o krahu njihova šestogodišnjeg braka. Katie Holmes (33) dobila je puno skrbništvo nad njihovom kćeri Suri (6) koju će Tom moći posjećivati u New Yorku u kojem će djevojčica živjeti s majkom.

Prema pisanju časopisa Time par je prije vjenčanja 2006. godine potpisao predbračni ugovor po kojem će Katie nakon rastave za svaku godinu braka pripasti tri milijuna dolara. Osim što će dobiti 15 milijuna dolara (92 milijuna kuna), glumica navodno može zadržati i vilu na Beverly Hillsu vrijednu 35 milijuna dolara (215 milijuna kuna) koju je Tom Cruise (50) kupio 2007. godine.

Glumac će zadržati kuću u Hollywoodu i ranč u Coloradu koje je kupio prije nego što je upoznao glumicu. Upitno je kome će pripasti stan na Manhattanu i još jedan ljetnikovac u Montecitu u Kaliforniji.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • istina52 11.07.2012.

    ništa nije dobila više (hvala Bogu izvukla se!!)...već sve prema predbračnom ugovoru... a navodno dat će tako vrijednu villu čovjek koji nije dao disati......ništa od toga...problem je uvijek isti skoro pa svaka žena želi brak s glumcem ...mnogo obećava lagodan život, ....bila ona djevojka prije uspjeha ili poslije to je isto ...ova prva spoznaje da je to ubuduće moguće..., a ova druga stiže na sve moguće... žele brak s takvima misleći da tamo samo cvijetaju ruže i mnoge se prevare uzalud glume angela dok ne postignu cilja, a poslije shvate promašaj.. kakvi dolari, ville mogu nadoknaditi izgubljeno zdravlje u tih šest godina života s bogatim, opsesivnim čovjekom.....

  • trollzor333 11.07.2012.

    kaj se Katie seli u hrvatsku pa ce dobit pare u kunama o.o?

  • ftw-wtf 10.07.2012.

    imaju para, imaju što god požele,ali ne, oni moraju budalesati! kakve budale! uzeo bih ja njima sve, pa bi se k...c rastajali! mi sirotanovići se jedini iskreno volimo, možda zato ,jer nemamo para za rastavu,a i tko će plačat kredite!

Komentiraj...
Vidi sve komentare