To je to što me zanima!

'Katie je htjela da opet budemo skupa, opsjednuta je mnome'

Peter Andre optužio je bivšu suprugu Katie Price da je opsjednuta njime i da ga je molila da se pomire. Ona je priznala da su se neko vrijeme pokušavali pomiriti
Vidi originalni članak

Peter Andre, koji se 2009. godine rastao od Katie Price, tvrdi da ga je starleta krajem prošle godine molila da se pomire. Glazbenik tvrdi da je potpuno opsjednuta njime dok on ne želi da više ikada budu zajedno.

- Željela je da zajedno provedemo Božić i Novu godinu, ali ja nisam želio. Priče o našoj pomirdbi nisu točne, ne želim da više ikada budemo zajedno - izjavio je Andre u intervjuu za časopis Heat.

Nakon njegove izjave na svom blogu se oglasila bijesna Katie. Napisala je kako je tužna zbog njegovih tvrdnji da ga je molila da se pomire. Priznala je da je bila utučena kada ju je ostavio i da je to loše primila. No zaključila je kako ne želi biti s njim i da zna da on ne želi biti s njom. Ne krije da su se neko vrijeme pokušavali pomiriti i da su raspravljali kako bi bilo da opet budu zajedno.

- Ponekad pomislim da bi bilo bolje da smo zajedno zbog dobrobiti naše djece, no znam da se to neće dogoditi - zaključila je starleta koja s Peterom ima troje djece.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • anyanka 02.02.2012.

    Ponekad pomislim da bi bilo bolje da smo zajedno zbog dobrobiti naše djece, no znam da se to neće dogoditi... hahahhahaha ... za dobrobit svoje djece bilo bi ti najpametnije da se obuces prije nego izades van xD

  • cathryn_1 02.02.2012.

    I kaj sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare