To je to što me zanima!

Katie konačno progovorila za medije: Dobro sam, hvala vam

Glumica je nakon povratka iz šopinga s kćeri Suri izjavila da se osjeća dobro. Njezin uskoro bivši suprug tog je dana slavio 50. rođendan uz posvojenu djecu
Vidi originalni članak

Dobro sam, hvala vam, izjavila je Katie Holmes (33) prvi put nakon što je prošlog petka podnijela zahtjev za rastavu od Toma Cruisea (50).

Glumica se vraćala iz šopinga u New Yorku s kćeri Suri (6) koju je tog dana odvela na sladoled. Obje su se cijelo vrijeme smijale i zabavljale. Njezin uskoro bivši suprug tog je dana u Los Angelesu proslavio 50. rođendan u društvu djece koju je posvojio s bivšom suprugom Nicole Kidman, sinom Connorom (17) i kćeri Isabellom (19).

- Plan je bio da provede rođendan s Katie i Suri u New Yorku. Zatim su trebali odletjeti do Kalifornije gdje bi on dovršio snimanje filma 'Oblivion' i provesti vrijeme tamo - otkrio je izvor i dodao da su ti planovi propali nakon što se Katie odlučila za rastavu.

Prema pisanju časopisa People, glumac se nekoliko puta dnevno telefonom čuje sa Suri.  Njegov posvojeni sin Connor otvoreno je na Twitteru iskazao potporu ocu.

- Uvijek obitelj. Prijatelji dolaze i odlaze, ali obitelj je zauvijek - napisao je Connor.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • češnjakolog 06.07.2012.

    Spasila se...

  • Ovca009 05.07.2012.

    E super, to je dobra vijest

  • MiMi31 05.07.2012.

    Sama pala,sama se ubila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare