To je to što me zanima!

'Katie od Cruisea nije mogla ni disati, nije kriva scijentologija'

Izvor blizak glumici izjavio je da je glumac odlučivao baš o svemu u njezinu životu. Njegov odvjetnički tim optužio je glumicu i njezin pravni tim za 'igranje medijima'
Vidi originalni članak

Odvjetnički tim Toma Cruisea (50) optužio je Katie Holmes (33) i njezin pravni tim za 'manipuliranje medijima'. Glumčev odvjetnik Bert Fields progovorio je u intervjuu za BBC-jev Radio 1's Newsbeat o nadolazećoj borbi para za skrbništvo nad kćeri Suri (6).

- Ne možemo reći hoće li Tom tražiti zajedničko skrbništvo nad Suri. Tomov stil nije da to radi javno, tužan je zbog svega što mu se događa. - izjavio je glumčev odvjetnik koji se trudi popraviti njegov negativni publicitet.

Glumica navodno želi puno skrbnišvo nad kćeri jer je zabrinuta Tomovom opsjednutošću scijentologijom i utjecajem te 'kvazi-religije' na njihovu kći.

- Katie je bila potpuno predana scijentologiji. Bila je entuzijastična i rado je sudjelovala. Ovo se ne događa zbog vjere. To je samo bio način kako bi povrijedili Toma - otkrio je izvor za američki portal TMZ.

No čini se da je Tom odlučivao baš o svemu u njezinom životu. 

- Na kraju, osjećala je kako ne može ni disati bez njegovog dopuštenja - otkrio je izvor blizak glumici.

Zaraćeni supružnici ne komuniciraju, a Tom se nekoliko puta dnevno čuje s kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Faktor-S 08.07.2012.

    pa bila je predana.zbog njega.dok nije otvorila oči.ja se potpuno slažem s njegovim odvjetnikom, ali to neće pomoći tomu.

  • baš_je 08.07.2012.

    krivo je more...

  • sisojka 07.07.2012.

    ček malo..kak to sad? oni imaju bliske izvore,pa ona ima svoje,pa on svoje... bogati koliko izvora.-..

Komentiraj...
Vidi sve komentare