To je to što me zanima!

Katy i Orlando potvrdili vezu: Skupa su otišli kod pape Franje

Par je na susretu sa Svetom Stolicom imao crnu odjeću kako nalaže vatikanski protokol. Pjevačica i glumac su 2016. objavili da su prekinuli nakon dvije godine veze
Vidi originalni članak

Pozdravljam vas sve iz Rima, točnije iz Vatikana gdje sam upravo s mamom, dragim i menadžerom. Dan je predivan, a ja sam jako sretna što mogu biti ovdje, pohvalila se Katy Perry (33) kako je upoznala papu te je objavila sliku i video na društvenoj mreži. 

Pjevačica je na susret sa Svetom Stolicom povela svog 'novog starog' dečka, glumca Orlanda Blooma (41) i tako je napokon potvrdila nagađanja da su ponovno skupa. Katy i Orlando su 2016. objavili da su prekinuli nakon dvije godine veze, ali da i se i dalje međusobno poštuju. 

Perry je u Vatikan došla službeno, pričati o meditaciji na sedmoj konferenciji 'Unite to Cure' - godišnja konferencija na kojoj ugledni ljudi iz raznih područja društvenog djelovanja raspravljaju o tome kako najbolje iskoristiti tehnologiju u službi zdravlja i promicanja zdravstvene zaštite. 

Za vrijeme trodnevne konferencije su Perry, inače jedna od pet najbolje plaćenih izvođačica na svijetu, i Bloom, upoznali papu Franju, a oboje su, kako i nalaže vatikanski protokol, nosili crnu odjeću. Perry je imala haljinu i šešir sa kratkim veom dok je Orlando obukao tamno odijelo. 

TRAGIČAN PREOKRET Časna sestra koja se sudila s Katy Perry umrla usred ročišta

Papa je u svom govoru na konferenciji naglasio važnost preventive u zdravstvu i pohvalio nove mogućnosti u lječenju i suzbijanju simptoma kod autoimunih, neuroloških bolesti te istaknuo važnost regenerativne medicine. 

Izvođačicu hitova 'I Kissed A girl', 'Hot N cold' i 'California Gurls' roditelji su odgojili u kršćanskoj vjeri, a u djetinjstvu je išla u evanđelističku crkvu. Bloom se od svoje 16. godine izjašnjava kao budist. 

- Ponovno su zajedno. Katy želi da stvari ovog puta funkcioniraju kako treba - istaknuo je nedavno Perryin prijatelj. 'Novi stari' par je odlučio da neće svoju vezu izlagati javnosti i usredotočit će se na poboljšanje svega što nije funkcioniralo. Naime, u prošlosti su si komentirali objave na društvenim mrežama i fotografi su ih uhvatili u Italiji na odmoru 2016. te je Bloom pritom 'provozao' Perry na surf dasci potpuno gol. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 30.04.2018.

    vow velika ljubav

  • Qrkan 30.04.2018.

    Ima li većeg legla razvrata od zatvorenih vrata vatikana?

  • Roy Ban 30.04.2018.

    Kod nas ti ovi ni potvrdu za krizmeno kumstvo ne bi dobili jer žive u grijehu a gle kod pape druga pravila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare