To je to što me zanima!

Katy Perry rasla pod stegom: Smjela je slušati samo gospele

Pjevačica je otkrila kako je prvi CD koji je kupila morala prokrijumčariti u kuću u ruksaku. Zbog konzervativnih roditelja morala je slušati samo vjersku glazbu
Vidi originalni članak

Pjevačica je otkrila da joj roditelji Keith i Mary Hudson, koji su pastori evangeličke crkve, u djetinjstvu nisu dopuštali slušati i pjevati drukčiju vrstu glazbu osim one vjerske tematike.

- Nisam smjela slušati ništa drugo osim gospela pa bih u kuću prokrijumčarila različite CD-ove. Prvi CD koji sam kupila bio je od Incubusa. Donijela sam ga kući u ruksaku. Otišla sam u svoju sobu, uzela deku, stavila je ispod vrata i pokušala otvoriti CD. Razbio se na dva dijela zbog pritiskanja, a ja sam rekla da to više nikada neću učiniti - rekla je Katy Perry (27).

Priznala je da su roditelji njoj i njezinoj sestri Angeli branili gledati televiziju te da je morala redovito ići u crkvu i pjevati duhovne pjesme.

No pjevačica je progovorila i o drugoj strani svoje obitelji.

- Moj tata je bio hipi koji je bio u Woodstocku, a moja teta je bila plesačica u toplesu prije nego što je pronašla Krista i postala propovjednica - rekla je pjevačica.

Katy se nedavno rastala od supruga Russella Brada. Zahtjev za rastavu podnio je komičar jer pjevačica nije htjela povrijediti roditelje koji se protive rastavi.

Njezina majka tijekom propovijedi u Ohiju okupljenima je tada poručila da je 15-mjesečni brak njihove kćeri završio jer bivši ovisnik Russell nije mogao prestati ismijavati 'zakon' da obitelj mora ostati na okupu unatoč svemu.

- Volim svoju kćer i uvijek ću je voljeti. Prestanite osuđivati i biti kritični. Nemojte zatvoriti vrata svojim najdražima, a posebno svojoj djeci samo zato što ne rade ono što vi radite ili što nisu poput vas. Oni računaju na vas - rekao je tada njezin otac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Michelangelo 24.06.2012.

    Njezin odgoj još nije završio...imam odgojnu palicu za nju!!;))

  • zrinka_2012 23.06.2012.

    jadna ona,zato sad sve to dobro nadoknađuje i pokazuje cice na svakom uglu i prodaje zjake o lezbijskom seksu...

  • Bestia feroce 23.06.2012.

    vidi se iz priloženog da je samo to morala slušati!!!!...i na kraju joj je puko film:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare