To je to što me zanima!

Katy Perry se htjela ubiti zbog tuge kada ju je Russell ostavio

Nakon što joj je suprug Russell Brand SMS-om javio da želi rastavu braka, Katy je razmišljala o samoubojstvu. Pitala se želi li trpjeti bol i treba li nastaviti živjeti
Vidi originalni članak

Russell Brand (39) prekinuo je s pjevačicom SMS-om 2011. godine nakon 14 mjeseci braka.

- Pitala sam se želim li trpjeti bol i trebam li nastaviti živjeti - otkrila je Katy Perry (28) da je zbog tuge razmišljala o samoubojstvu.

Pjevačica je u lipnju otkrila da se s komičarom nije čula otkako joj je javio da želi okončati njihov brak. Iako je priznala da se osjećala djelomično krivom za neuspjeh braka, otkrila je da je razlog njihovog razilaženja puno veći nego što se to pretpostavljalo. 

- Osjećala sam veliku odgovornost za kraj braka, no kad sam saznala pravu istinu, prošlo me to. No, to ću zadržati samo za sebe - rekla je Katy koja je nakon rastave bila u turbulentnoj vezi s glazbenikom Johnom Mayerom (35), no ni s njim nije pronašla sreću u ljubavi. 

Poslije rastave Russell Brand htio se zarediti, nije znao što bi

Idi na 24sata

Komentari 13

  • jaja04 01.10.2013.

    kakvi novinariri, pa ona i dalje jest sa Johnom Mayerom

  • Hasenfefer 01.10.2013.

    Zbog buadale se ubiti' Moraš biti idiot napustiti tak osjećajnu i pametnu djevojku. P a evo mene je jedna djevojka isto otkantala. Da lisam u komi? Jesam. Dal se bum ubil? Nije mi na kraj pameti. Oduvijek sam smatrao da negdje na Svijetu postoji jedna djevojka samo za mene. Nisam je samo još pronašao. lp, žuti mačak

  • zahira45 01.10.2013.

    Ubiti se zbog takvog mulca! Sva sreća pa nije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare