To je to što me zanima!

Katy Perry seksepilnija je čak i od Mile Kunis i bujne Christine

UŽITAK ZA OČI Pjevačicu su čitatelji Men’s Healtha proglasili daleko najboljim komadom 2013. godine. Osim izgleda i uspjeha presudilo je i to što je iskrena
Vidi originalni članak

Prekrasna je. Sočne detalje rastave od Russella Branda ‘pretočila’ je u album ‘Teenage Dream’, a nominirana je i za osam Grammyja, kažu čitatelji časopisa.

Poštujući njihovu želju, Men’s Health je pjevačicu Katy Perry (28) proglasio najseksi ženom u 2013. godini. Čitatelji su rekli da su suosjećali s njom dok je prolazila kroz gadan razvod s komičarem s kojim je u braku bila 14 mjeseci.

- Osim što savršeno izgleda i što je uspješna, Katy nas je albumom pustila u svoj svijet i pokazala nam kakva je zapravo. To je presudilo - obrazlaže čitatelj. Katy je tako s trona “svrgnula” zanosnu Milu Kunis (29), koja se našla na drugome mjestu, te bujnu glumicu Christinu Hendricks (37).

Zvijezdi popularne serije “Momci s Madisona” nisu pomogle ni raskošne obline. Nakon Katy, Mile i Christine, muškarci su među najseksi žene uvrstili Jennifer Lawrence (22), Jennifer Aniston (43), Scarlett Johansson (28), Angelinu Jolie (37), Beyonce (31), Gisele Bündchen (32) i Amber Heard (26), novu djevojku Johnnyja Deppa (49).

Idi na 24sata

Komentari 90

  • WOMANIZER 13.01.2013.

    od toliko žena, ona na vrhu???? ajmeeeee!!!

  • DoraBl 11.01.2013.

    daj čuj ovu Angelinu Jolie..kaj je ovo??kakve su to nogice?? katastrofa!

  • Helena_Mathers 09.01.2013.

    mila mi je bila predivna dok ju nisam vidjela bez sminke.. :/ a katy je slatka..

Komentiraj...
Vidi sve komentare