To je to što me zanima!

Katy potpisala ugovor vrijedan 17 mil. kn: Izdaje autobiografiju

Pjevačica će u knjizi pisati i o svojoj vezi s Johnom Mayerom, a obuhvatit će i razdoblje života s Russellom Brandom. Neko vrijeme je razmišljala o svojoj knjizi
Vidi originalni članak

Knjiga će nositi naziv 'Part Of Me', a obuhvatit će njezin život dosad uključujući i brak te rastavu od komičara Russella Branda (37). Katy Perry (28) u knjizi će pisati i o svojoj vezi s Johnom Mayerom (35). Pjevačica je potpisala ugovor vrijedan 17 milijuna kuna o izdavanju svoje autobiografije. 

- Nekoliko izdavača je pregovaralo s Katy u posljednje vrijeme. Odlučila je da će knjigu ipak izdati jer ne želi da postoji samo jedna strana priče koju će Russell iznijeti u svojoj knjizi - otkrio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mučkođubre2 15.03.2013.

    biće ovo dobar poso

  • WOMANIZER 14.03.2013.

    ajde da i to vidimo, možda bude nekih zanimljivosti, pogotovo iz vremena kad nije bila slavna i kad jepjevala na ulici! :)..................inače: part of me (pjesma, 2011)- čitaj: piece of me (Britney Spears, 2007), spot (reže kosu, oblači hoody- mjenja imidž i okreće novu stranicu u životu), čitaj: (brije kosu, oblači hoody (razbija šajbu na autu kišobranom)- pobunjuje se, okreće novu stranicu u životu, Britney Spears)

  • Tolerancija 14.03.2013.

    neznam ali ja nikad nebi moga tako iznositi neke tajne iz proslog braka ,tu vrijedi ona stara gentleman nikad ne izdaje .D

Komentiraj...
Vidi sve komentare