To je to što me zanima!

Katy se sakrila pod stolom u restoranu kad je vidjela Branda

Kada je vidjela da je komičar krenuo prema drugom kraju restorana, pjevačica je s Johnom Mayerom pohitala prema stražnjem izlazu gdje ih je čekao automobil
Vidi originalni članak

Pjevačica i komičar nisu na 'listi parova' koji se nakon rastave mogu hvaliti da su ostali u prijateljskim odnosima. Kada je vidjela da je njezin bivši suprug ušao u restoran The Polo Lounge na Beverly Hillsu u kojem je ručala s dečkom Johnom Mayerom, Katy Perry (27) 'spas' je pronašla pod stolom. Pjevačica se radije odlučila na bijeg pod stol nego na razgovor s komičarem Russellom Brandom (36).

- Nakon što je Katy vidjela Russella sakrila se pod stolom. Kada je on krenuo prema drugom kraju rastorana izašla je van. John je ostavio nešto novca na stolu i krenuli su prema stražnjem izlazu gdje ih je čekao automobil. Čini se da Russell ništa nije vidio, no svi u restoranu su vidjeli što se dogodilo - otkrio je izvor. 

Pjevačica i bivši ovisnik o drogama bili su 14 mjeseci u braku. Brand je u prosincu prošle godine predao zahtjev za rastavu i kao razlog kraha braka naveo 'nepomirljive razlike'. Navodno mu je smetalo što su zbog pretrpanih poslovnih rasporeda stalno bili razdvojeni i što je ona često tulumarila. Kao jedan od razloga rastave spominjalo se i to što se glazbenica nije bila spremna odreći karijere zbog obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 13.11.2012.

    kajgod!

  • _petra_ 13.11.2012.

    sta se skriva ako nije kriva

  • danyk 13.11.2012.

    meni je on ...mmmm... ima savršen osmijeh :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare