To je to što me zanima!

Kauboj Jurica Gorša: Ja ne želim biti seksi šminker

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
POSTAO ZAVODNIK: Kauboj Jurica Gorša zbog showa je morao promijeniti izgled. Umjesto čizama i šešira nosi elegantne košulje, obrijao se i ošišao
Vidi originalni članak

Djevojke iz Valpova oduševio je bratov novi imidž. Kažu da izgleda mlađe i da mu bez šešira napokon mogu vidjeti lice, rekla je Andrea (32), sestra Jurice Gorše (23). Natjecatelj u RTL-ovu showu “Hrvatska traži zvijezdu” na nagovor stilista skratio je kosu i obrijao se. Umjesto kaubojske odjeće nosi sportsku eleganciju i odijela, no nije presretan zbog promjene.
- Želi dokazati da je profesionalac, no čim ga puste kući, obuva čizme i stavlja šešir. Dok izlazi iz vlaka, izgleda kao zvijezda - kazala je Andrea. Dodaje da je Jura bio nestašno dijete, pa je vršnjacima razbijao glave i u igri lomio kosti. Iako je pristao na promjenu imidža, Jura kaže da nikad ne bi nosio krzno.
- Ne bih nosio bijele hlače, lakirane cipele, životinjsko krzno i šljokice. Na svadbe i maturalne večere idem kao kauboj - dodao je Jura.

ANĐA MARIĆ: JURICA JE SUPER MLADIĆ, TOPAO I OSJEĆAJAN
Član žirija Tony Cetinski na početku showa kazao je da je Jurica njegov favorit i da žali što ga u lanjskoj sezoni nisu pustili među deset najboljih. Anđa Marić misli da Jurica može mijenjati imidž, ali ćud nikad jer će zauvijek ostati kauboj u srcu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mooc 07.05.2010.

    Svaka čast stari nedaj se da te propederišu!

  • ja___zg 07.05.2010.

    on ne može biti seksi ni da hoće.... ajde, dajte mi minuse, ali i vi jako dobro znate da ne liči na ništa... meni je ful simpatičan, al ja ne govorim o simpatičnosti...

  • josipetos 07.05.2010.

    i da nije sigurno drugima razbijao glavu i lomio kosti ako je sebi

Komentiraj...
Vidi sve komentare