To je to što me zanima!

Kauboj misli da je seljak pa se ne ljuti na suca Foxa

Otac me naučio raditi čobanac i grah. Volim ih kuhati, a još više jesti, rekao je Jurica. Jurica je na kraju nastupa svukao košulju i ostao u majici
Vidi originalni članak

Tužan sam jer napuštam ove divne ljude s kojima sam se u ova dva mjeseca zbližio, kroz suze je rekao Jurica Gorša (23). Gledatelji su kauboja iz Valpova izbacili iz showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Nakon što je otpjevao pjesmu Kida Rocka, Jurica je svukao kariranu košulju i ostao u bijeloj majici bez rukava. No to nije dojmilo Gorana Foxa Lisicu.
- Netko bi rekao da si se svukao kao seljačina - rekao je Fox i dodao da to publika voli.
- Nisam se uvrijedio jer i jesam seljak. Pa dolazim iz malog mjesta i volim country - kazao je Jurica. Duje Stanišić, (23) koji se u kući najviše zbližio s Juricom, zaplako je kad je čuo da napušta show. Jurica nije tužan jer ga za HTZ vežu lijepe uspomene.
- U sjećanju će mi ostati posjet kuhara Stefana. S osmicom je ocijenio jelo koje smo radili Duje i ja - kroz smijeh se prisjetio Jurica, koji obožava kuhati kao i njegov otac.

ANĐA: JURICA JE ZAISTA OSVOJIO NAŠA SRCA
Zagrljajem i poljupcem Anđa Marić došla se na binu oprostiti od Jurice. 
- On je kupio naša srca. Dokazao je da se tako treba boriti za sebe i vjerovati u sebe - emotivno je rekla Anđa, koja je publiku oduševila novom frizurom - perjem u kosi.

KIM JE NA BINI BILA DIVLJA ROKERICA
Sramežljiva i samozatajna Kim Verson (16) bila je iznenađenje večeri. Anđa je pohvalila njezinstyling, ali i cijeli scenski nastup.
- Tako izgleda kad Kim poludi. Pjesme su mi sjele i to je to - otkrila je Kim.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • fl4nd3r 15.05.2010.

    kakve on ima veze sa kaubojima ?

  • dalmatar 15.05.2010.

    E moj Jurica.Ma bio ti pivač il ne,moraš shvatit da je sve to namišteno a neka te najmanje brine da ti rugoba Fox kaže nešto.Ja sam na početku tog showa mislija od njega da je neka strašno ružna ženska...

  • reklakazala 15.05.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare