Obavijesti

Show

Komentari 24

Kauboj misli da je seljak pa se ne ljuti na suca Foxa

Kauboj misli da je seljak pa se ne ljuti na suca Foxa
4

Otac me naučio raditi čobanac i grah. Volim ih kuhati, a još više jesti, rekao je Jurica. Jurica je na kraju nastupa svukao košulju i ostao u majici

VIDEO

Tužan sam jer napuštam ove divne ljude s kojima sam se u ova dva mjeseca zbližio, kroz suze je rekao Jurica Gorša (23). Gledatelji su kauboja iz Valpova izbacili iz showa “Hrvatska traži zvijezdu”. Nakon što je otpjevao pjesmu Kida Rocka, Jurica je svukao kariranu košulju i ostao u bijeloj majici bez rukava. No to nije dojmilo Gorana Foxa Lisicu.
- Netko bi rekao da si se svukao kao seljačina - rekao je Fox i dodao da to publika voli.
- Nisam se uvrijedio jer i jesam seljak. Pa dolazim iz malog mjesta i volim country - kazao je Jurica. Duje Stanišić, (23) koji se u kući najviše zbližio s Juricom, zaplako je kad je čuo da napušta show. Jurica nije tužan jer ga za HTZ vežu lijepe uspomene.
- U sjećanju će mi ostati posjet kuhara Stefana. S osmicom je ocijenio jelo koje smo radili Duje i ja - kroz smijeh se prisjetio Jurica, koji obožava kuhati kao i njegov otac.

ANĐA: JURICA JE ZAISTA OSVOJIO NAŠA SRCA
Zagrljajem i poljupcem Anđa Marić došla se na binu oprostiti od Jurice. 
- On je kupio naša srca. Dokazao je da se tako treba boriti za sebe i vjerovati u sebe - emotivno je rekla Anđa, koja je publiku oduševila novom frizurom - perjem u kosi.

KIM JE NA BINI BILA DIVLJA ROKERICA
Sramežljiva i samozatajna Kim Verson (16) bila je iznenađenje večeri. Anđa je pohvalila njezinstyling, ali i cijeli scenski nastup.
- Tako izgleda kad Kim poludi. Pjesme su mi sjele i to je to - otkrila je Kim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu