To je to što me zanima!

Kawasaki 3P zatvorio line up brucošijade FER-a 8. studenog

Ranije je najavljeno kako će na brucošijadi svirati TBF, Postolar Tripper, Kiša Metaka, Krankšvester, Fraktura Mozga i Debeli Precjednik, a ulaznice su u prodaji
Vidi originalni članak

Došlo je vrijeme i za objavu posljednjih izvođača najveće brucošijade na ovim prostorima koja će se održati 8.studenog na FER-u. 

KAWASAKI 3P - Bugari idu i na Brucošijadu. jedan od najotkačenijih zagrebačkih bandova ima odgovor na sva pitanja, Antoniju vole najviše, a učinili bi sve samo da bi ona bila tu. I sami često napominju kako je njihova glazba spontani, prirodni proces. Bez presinga i estradnih problema, ovaj osmeročlani band voli se dobro zabaviti i tu istu energiju prenijeti na publiku.

BADEN BADEN - Mladi zagrebački bend koji u zadnje vrijeme prolazi dosta zapaženo, a iz koncerta u koncert prikupljaju sve veći broj obožavatelja. Mračni rock'n'roll obogaćen electro i garage žanrovima, otvorit će drugi stage.

PULLOVER - Pojest će sve kolačiće u melodičnim punk-metal ritmovima. Band Pullover razveseliti će vas obradama svima dobro znanih uspješnica hrvatske dance scene '90-ih.

Na electro stageu će vas još rasplesati Take me Out i YEM Kolektiv.

Ranije je najavljeno kako će na brucošijadi svirati TBF, Postolar Tripper, Kiša Metaka, Krankšvester, Fraktura Mozga i Debeli Precjednik. 

Ulaznice po cijeni od 60 kuna kreću u prodaju 22. listopada. Možete ih nabaviti u KSET-u, Dirty Old Shopu i glazbenoj knjižari Rockmark. 

Ulaznice za brucoše FER-a moći će se kupiti na šanku KSET-a po 35 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare