To je to što me zanima!

Kazahstan zahvalan 'Boratu': Zbog filma nam dolaze turisti

Kazahstanski ministar vanjskih poslova na sjednici parlamenta rekao je kako su upravo zbog 'Borata' postali jedna od vodećih turističkih destinacija u svijetu
Vidi originalni članak

Prije filma o Boratu malo tko je znao na kojem se kontinentu Kazahstan uopće nalazi, no sad su jedna od vodećih turističkih destinacija u svijetu. 

- Beskrajno sam zahvalan 'Boratu' jer su zbog tog filma našu državu počeli posjećivati turisti - rekao je u parlamentu kazahstanski ministar vanjskih poslova Yerzhan Kazykhanov. 

U filmu 'Borat' snimljenom 2006. Sacha Baron Cohen (40) glumi kazahstanskog televizijskog novinara koji putuje po SAD-u.

- Broj viza koje Kazahstan izdaje na godišnjoj bazi od 2006. se udeseterostručio - rekao je ministar koji je dosad prema filmu izražavao samo gađenje. 

Prikazivanje 'Borata' u Kazahstanu je čak bilo zabranjeno zbog posprdnog načina na koji je u filmu prikazana ta naftom bogata država. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • viviann 24.04.2012.

    smijala sm se od početka do kraja filma :)

  • frčka 24.04.2012.

    borat mi je odličan baš zato što je drugačiji od drugih... ALI G je blentav do jaja... uglavnom, sviđa mi se taj uvrnuti humor... :)

  • nefer 24.04.2012.

    ma Kazahstan uopće nema plaže, na onom hladnom bajkalskom jezeru smrznu ti se testisi pa ti i Boratov badić bude tačan

Komentiraj...
Vidi sve komentare