To je to što me zanima!

Kazić: 'Ne sjećam se kad smo Severina i ja zadnji put pjevali'

Amir Kazić Leo je godinama prijatelj sa splitskom pjevačicom te su 2002. godine snimili pjesmu 'Kreni'. Glazbenik tvrdi kako je to jedna od pjesama koje su ostavile trag i privukle pozornost
Vidi originalni članak

Bili smo na privatnoj zabavi, zajednički prijatelj Vedran Prasnikar slavio je 50. rođendan. Napokon sam opet sa Severinom (45) pjevao ‘Kreni’, nismo godinama, rekao je Amir Kazić Leo (52). U zagrebačkom klubu na Malešnici bilo je oko 60 gostiju, a večer je bila tematska, '50 nijansi sive'. Svi su nosili maske.

- Bilo je to lijepo i ugodno druženje, obitelj i najuži prijatelji. Drago mi je da smo se okupili, a kažem, i ne sjećam se kad sam zadnji put pjevao sa Severinom - kaže Leo. Cijelu su večer začinili i humanitarnim karakterom. Slavljenik Prasnikar nije želio nikakve darove za rođendan.

- Umjesto toga skupljali smo novac koji ćemo donirati udruzi 50 dječjih osmijeha - zaključio je. Kazić je nedavno rekao kako je pjesma 'Kreni' jedna od onih koje su među prvima ostavile traga i privukle veliku pozornost na sebe. 

-  Uvukle su se ljudima nekako nenametljivo pod kožu i ostale i do dan danas rado slušane - ispričao je pjevač za portal Haber.ba. Istaknuo je kako kod njega ne postoji nijedna pjesma koje se srami.

- Ni za jednu ne bih rekao eh, ovo mi nije trebalo. Sretan sam jer sam od prvog dana imao udio u odabiranju pjesama i ponosim se sa svima njima - rekao je Kazić. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vladiben 05.04.2018.

    Možda će biti i kakav filmić...

  • bree77 05.04.2018.

    Što ovom opet treba 5 minuta slave na račun Sevke? Karizma nula bodova prijatelju, kad se sjetim da su ga zvali novi Zdravko Colic...

  • jack_daniels_1 05.04.2018.

    Amir Kazić tko Leo???

Komentiraj...
Vidi sve komentare