To je to što me zanima!

Kći Billyja Boba Thorntona ubila je jednogodišnju bebu

Amanda Brumfield branila se izjavama da je malena Olivia pala iz dječjeg kreveta i udarila glavom te da je to uzrok njene smrti. Tužiteljstvo se s tim nije složilo
Vidi originalni članak

Amanda Brumfield (32), kći holivudskog glumca, Billyja Boba Thorntona (55), prošli tjedan proglašena je krivom za smrt djeteta. Naime, Amanda se s optužbom za ubojstvo suočila još 2008. godine u listopadu kad je kći njezine prijateljice ostala kod nje u kući. Amanda je tvrdila da je smrt jednogodišnje djevojčice bila nesreća. 

Kći oskarovca branila se izjavama da je malena Olivia Madison Garcia pala iz dječjeg kreveta i udarila glavom te da je to uzrok njene smrti. No, tužiteljstvo je ustvrdilo da samo pad nije mogao uzrokovati tako teške ozljede tijela, lubanje i krvarenje u mozgu. Točna kazna Amandi će biti izrečena u srpnju. Billy cijeli ovaj slučaj nije htio komentirati jer s kćerkom ne razgovara već godinama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Carla_1 02.06.2011.

    ...to je bivši od Angeline Jolie....

  • baldrick_1 02.06.2011.

    Sjeća li se netko - da li je ovo onaj glumac za kojeg se govorilo da prokletstvo prati glumce koji glume s njim u filmovima - nemali broj ih je umro dok su bili još dosta mladi... čini mi se da je to taj.

  • honey 4 02.06.2011.

    da,da,da... i onda Billyjeve slike ( ne jedna.nego tri)! pa kaj niste stavili sliku njegove kćeri,ona je ubila jadno dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare