To je to što me zanima!

Kate Hudson u Beogradu pozira s prodavačicama, pa im se potom javila i na Instagramu

Veliko nam je zadovoljstvo što je Kate Hudson došla u našu trgovinu, napisala je zaposlenica trgovine te na fotografiji označila holivudsku glumicu koja prema nekim medijima ima problem s povećim egom
Vidi originalni članak

Glumica Kate Hudson (42) s kojom je Alex Rodiguez (46) prema pisanju Daily Maila prekinuo zbog 'egomanije' i toga što je 'uvijek morala biti u centru pažnje na njegovim utakmicama', u Beogradu je dokazala da ni izbliza nije ono što se o njoj pričalo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne samo da nije svisoka odbila prodavačice koje su se u butiku željele fotografirati s njom, već je izdvojila vrijeme da njihovu objavu komentira na Instagramu. Učinila je to, doduše samo pritiskom prsta, ostavivši im emotikon srca, no uzmemo li u obzir pojedine zvijezde koje ne dopuštaju da im 'obični smrtnici' priđu, a kamo li se fotografiraju s njima, ovaj Katein potez uistinu je hvalevrijedan. 

PONOVNO U AKCIJI Kate Hudson otkrila da se bori s vježbanjem poslije trudnoće: 'Troje djece je napravilo svoje'

- Veliko nam je zadovoljstvo što je Kate Hudson došla u našu trgovinu - napisala je zaposlenica trgovine Marija, označivši glumicu na fotografiji.

Inače, Kate u Srbiji snima film 'Nož u leđa 2', u kojem tumači jednu od glavnih uloga. 

Podsjetimo, glumica je prije odlaska u Beograd s dečkom Dannyjem Fujikawom posjetila Firenzu, a ranije ovog ljeta s obitelji je  odmarala u Grčkoj. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tiha Žena 06.08.2021.

    Od ove 3 na slici ja ne kužim koja je ona (mislim ipak da nije ova tamnije kose)

  • 06.08.2021.

    Koji umjetni selfie osmjesi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare