Lifestyle

Komentari 4

Kate Hudson otkrila da se bori s vježbanjem poslije trudnoće: 'Troje djece je napravilo svoje'

Kate Hudson otkrila da se bori s vježbanjem poslije trudnoće: 'Troje djece je napravilo svoje'

Glumica je na Instagramu objavila dva videa u kojem pokazuje kako radi izdržaj s nogama u stremenima i čučanj u kojem naizmjenično mora ispružiti ruku. Te vježbe su joj pomogle nakon poroda kćerkice

Majčinstvo je prekrasno iskustvo, ali je i izuzetno izazovno. To najbolje zna glumica Kate Hudson (42) koja savjetuje drugima da razumiju i brinu se o svojim tijelima, jer tijelo kao i um treba energiju i gorivo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumica je na Instagram postavila video napisavši: 'Počinje se buditi. Nosila je 3 bebe koje su napravile posao na ovim bokovima i ramenima! Dame! CIJELI DAN nosimo našu djecu (doslovno i figurativno) i zaboravljamo to uravnotežiti. Vrijeme je da to uravnotežite'.

U videu je pokazala svoj intenzivni trening ravnoteže koji provodi skoro svaki dan.

Prema časopisu People, video je dio njezinog treninga s trenerom Brianom Nguyenom. U njemu započinje u izdržaju s nogama u stremenima, dok je trener bodri.

Na drugom isječku može se vidjeti kako se kreće s nogama i rukama radeći na donjem dijelu tijela.

Majka troje djece dočekala je kćer Rani Rose s dečkom Dannyjem Fujikawom (35) u listopadu 2018. Također je majka sinovima Ryderu (17) i Binghamu (9).

Hudson je nedavno podijelila da njezino tijelo 'ne reagira dobro' na vježbanje otkako je dobila kćer. Zapravo, to ju je dovelo i do neke vrste frustracije.

U sada nedostupnoj Instagram priči glumica je napisala: 'Moje se tijelo uvijek prilično brzo vraćalo treningu nakon poroda. Hrana je uvijek 80% procesa, ALI shvatila sam da se ne napaja onako kako ja volim! Bila sam prilično atletski građena dok sam bila mlađa, a nakon ovog poroda tijelo mi nije reagiralo na vježbanje kao i inače', prenosi People.

Hudson je tada odlučila izazvati samu sebe i svoje tijelo te je počela trenirati s Brianom Nguyenom, piše Indian Express.

Najčitaniji članci