To je to što me zanima!

Kćeri Denise i Sheena ukrale pozornost na obiteljskoj fotki

Par je bio u braku od 2002. do 2006., a glumica se 2018. udala za Aarona Phypersa. Našla se u središtu pozornosti kada je izjavila kako joj Sheen duguje više od tri milijuna kuna za alimentaciju
Vidi originalni članak

Glumica Denise Richards (48) na društvenim mrežama je objavila božićnu čestitku s obiteljskom fotografijom na kojoj su najviše pozornosti privukle njezine kćeri.

Denise ima tri kćeri: Sam (15) i Lolu Rose (14) iz braka s Charliejem Sheenom (54) te Eloise Joni (8) koju je posvojila 2011. Deniseini pratitelji odmah su uočili da su djevojčice izrasle u prave ljepotice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Prekrasna obitelj', 'Imaš predivne kćeri', 'Najstarija kći je ista ti', 'Neka netko pozove Vogue jer najstarija kći će biti manekenka, prekrasna je', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, Denise i Charlie u braku su bili od 2002. do 2006., a glumica se 2018. udala za Aarona Phypersa (47). Našla se u središtu pozornosti kada je izjavila kako joj Sheen duguje više od tri milijuna kuna za alimentaciju. 

'ISPLIVALI' SUDSKI DOKUMENTI Sheen nije plaćao alimentaciju: Bivšoj je dužan 3 milijuna kuna

Denise se često 'povlačila' po sudovima radi njegova raskalašenog načina života, a onda su 'isplivali' i dokumenti u kojima glumica tvrdi koliko joj je Sheen dužan, iako on to ne priznaje.

Prema tim dokumentima, Sheen je navodno potrošio oko 1,6 milijuna kuna za otplaćivanje svojih dugova, a alimentaciju za djecu nije ni plaćao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • iiiih 06.12.2019.

    Ona jako lijepa zena bila. Sad je botoksirana i otekla sva u licu. Steta

  • 06.12.2019.

    serija dva i pol muskarca dok je glumio charlie je bila zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare