Show

Komentari 13

Sheen nije plaćao alimentaciju: Bivšoj je dužan 3 milijuna kuna

Sheen nije plaćao alimentaciju: Bivšoj je dužan 3 milijuna kuna

Denise se često 'povlačila' po sudovima radi njegova raskalašenog načina života, a sada su 'isplivali' i dokumenti u kojima glumica tvrdi koliko joj je Sheen dužan, iako on to ne priznaje

Glumica i nekadašnji model Denise Richards (48), bivša supruga Charlieja Sheena (54), tvrdi kako joj glumac duguje više od tri milijuna kuna za alimentaciju, piše Daily Mail

Pixsell

Denise se često 'povlačila' po sudovima radi njegova raskalašenog načina života, a sada su 'isplivali' i dokumenti u kojima glumica tvrdi koliko joj je Sheen dužan, iako on to ne priznaje. Prema sudskim dokumentima, Sheen je navodno potrošio oko 1,6 milijuna kuna za otplaćivanje svojih dugova, a alimentaciju za djecu nije ni plaćao.

Baxter/Press Association/PIXSELL

Par se vjenčao 2002., a skupa su izdržali četiri godine. Problematičan brak s pet godina starijim kolegom došao je u prvi plan, a njezina glumačka karijera pala je u drugi.

- Nemam nikakve sumnje da su turbulencije u privatnom životu utjecale na moju karijeru. Bilo je uloga koje nisam dobila jer redatelji i producenti nisu htjeli biti blizu te strke. No zato sam još ponosnija što sam uspjela sve ove godine opstati u Hollywoodu i glumom plaćati sve račune - rekla je Denise. 

The Alliance For Children

Njihova veza odvijala se brzo, a u doba kad su dobili kćer Sam (15) 2004. te Lolu Rose (14) godinu poslije, Charlie naveliko harao televizijskim ekranom u seriji 'Dva i pol muškarca'. 

American Humane

Seen je sav novac počeo trošiti na kocku, drogu, alkohol i prostitutke, a ni kod kuće situacija nije bila bajna. Često je imao nasilničke ispade pa se Denise razvela 2006. i Charlie je jedno vrijeme imao zabranu prilaska glumici. 

- U mojem je životu bilo gorkih trenutaka, no ni u najtežim danima nisam očajavala. Znala sam da se ne smijem žaliti jer postoje ljudi kojima je mnogo gore nego meni: nisam gladna, ne moram živjeti na cesti, a imam tri prekrasne kćeri. To je dovoljno da ne zaboravim kako je život lijep - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci