To je to što me zanima!

Kćeri traže službenu zabranu prilaska protiv Demi Moore (49)

Demi je shrvana zbog narušenog odnosa s kćerima. Stalno ih zove, šalje im mailove i moli da joj se jave, no one su odlučile ishoditi sudsku zabranu prilaska protiv nje
Vidi originalni članak

Kćeri Demi Moore i Brucea Willisa, navodno su odlučile zatražiti zabranu prilaska protiv svoje majke. Narušeni odnos glumice s kćerima Rumer (23), Scout (20) i Tallulah (18) navodno je otišao toliko predaleko da djevojke razmišljaju o poduzimanju pravne mjere protiv svoje majke.

- Dale su joj do znanja prije nekoliko tjedana da ne žele trenutačno razgovarati s njom, no ona i dalje želi stupiti u kontakt s njima. Demi ih svakodnevno zove, šalje im mailove, moli ih da joj se jave, a njima je dosta toga. To je stvarno drastična mjera, no one žele mir i tišinu - otkrio je izvor.

Dodaje da je Demi, koja se nakon nedavne rastave od Ashtona Kutchera u rehabilitacijskoj klinici liječila od ovisnosti o tabletama i anoreksije, izvan sebe zbog cijele situacije.

- Djevojke su prekinule svaki kontakt s njom i ona je apsolutno shrvana zbog toga. Ovo je stvarno teško razdoblje za Demi - otkrio je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • marija1411 17.07.2012.

    Bože bolesti, ko je tu manitiji a opet ići toliko daleko svašta

  • zlikavica 17.07.2012.

    Najbolje sto covjek koji godinama zivi uz ovisnika moze napraviti za sebe, pa i za njega, je prekinuti svaki kontakt. Inace postoji velika vjerojatnost da i sam krene istim putem. Tko normalan moze izdrzati sve manipulacije kojima se koriste ovisnici, kako bi izazvali suosjecanje, a potom opet nastavili po starom. Curama je vjerojatno vise dosadilo biti majka vlastitoj majci, umjesto da bude obratno.

  • Beauty_Ass 17.07.2012.

    teško je dati bilo kakav pametan komentar. :D Uglavnom nije im lako, zapravo ne znam kome je teže u cijeloj priči..

Komentiraj...
Vidi sve komentare