To je to što me zanima!

Kćerin prijatelj ukrao je Rolex Suzane Štimac, dječak priznao

Našli 14-godišnjeg lopova, ali ne i Štimčev sat od 250.000 kuna. Slikarica je krađu prijavila prije desetak dana iako je još prije mjesec dana primjetila da je sat nestao
Vidi originalni članak

Osumnjičenik kojeg je uhitila splitska policija ide u Osnovnu školu Pojišan, u koju ide i Suzanina najmlađa kći Dea (13). Dječak (14) priznao je da je iz stana Suzane Štimac (40) na Bačvicama ukrao Rolex vrijedan 250.000 kuna, no nije otkrio gdje je sat. Slikarica je krađu prijavila policiji prije desetak dana iako je još prije mjesec dana shvatila da joj je sat nestao. Policiji isprva nije željela prijaviti krađu zlatnog Rolexa. Suzana je otkrila kako je odmah posumnjala da je lopov netko od djece koja su joj ljetos dolazila u stan. Policija je osnovnoškolca pronašla upravo na temelju njezinih sumnji, a ona nije htjela ništa komentirati. Općinskom državnom odvjetništvu za mladež poslali su posebno izvješće. Suzana, koja je Rolex rado nosila, rekla je da sat, unatoč tome što je skup, za nju ima emocionalnu vrijednost. Bivši suprug Igor Štimac (44), veliki zaljubljenik u skupocjene satove, darovao joj ga je još 90-ih.

Par se rastao lani nakon 20 godina braka. Nakon rastave, Miss Jugoslavije 1988. zaljubila se u bivšeg košarkaša Damira Milačića (36), a Štimac je u vezi sa sugrađankom Lanom Bucat (30). Lana je trudna sedam mjeseci, a Štimcu će to biti četvrto dijete.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • panika135 05.11.2011.

    slatke muke bogatasa, ukralo im torbu i sat ko da nama banka uzme stan

  • virusica 05.11.2011.

    vjerujem da i ti imaš nešto vrijedno pa daj malo svoje imovine kad već raspolažeš tuđom!

  • kinezojapanac 05.11.2011.

    Takve se stvari poput sata, ako ti nešto znače, stavljaju tamo gdje samo ti možeš "zagrabiti". Svi smo bili dijeca te dobi i jako dobro se zna da ne razmišljaju kao odrasli. Za njih to nema nikakve vrijednosti i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare