To je to što me zanima!

Kći Aleca Baldwina i Basinger 'počastila' golišavim fotkama...

Našla sam si kupaći kostim, napisala je u opis objave na kojoj je istaknula osebujne atribute, a otkrila je i brojne tetovaže na tijelu. Fotografije se nisu svidjele svim pratiteljima...
Vidi originalni članak

Kći glumca Aleca Baldwina (61) i glumice Kim Basinger (66), manekenka Ireland Baldwin (24), na društvenim mrežama nerijetko objavljuje golišave fotografije. Sada je fanove 'počastila' novom serijom slika te je još jednom pokazala previše. 

- Našla sam si kupaći kostim - napisala je u opis objave na kojoj je istaknula osebujne atribute, a otkrila je i brojne tetovaže na tijelu.

Priznala je i kako si je sama ošišala kosu, a izolacija joj očito ne pada teško. Iako je dobila 'hrpu' komplimenata, njezino oskudno izdanje se nije svidjelo svima pa joj je jedan pratitelj poručio: 'Nije ti ovo potrebno'.

IRELAND BALDWIN Kći Aleca Baldwina i Basinger pozirala u toplesu i tangicama

Inače, ovo joj nije prvi put da provocira. Manekenka se prošle godine našla u središtu pozornosti nakon što je pozirala u tangicama na balkonu. Tada je burno reagirao njezin otac.

- Oprosti. Što? - komentirao je tada glumac. 

No ni tu nije kraj njezinim golišavim izdanjima.

Jednom se izvijala na podu, i to u toplesu, a odjenula je crne tange i visoke crne čizme na petu, dok je lice prekrila rukama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 10.04.2020.

    Vjerojatno mama ne daje dovoljno love pa zarađuje samostalno...

  • narf 01.04.2020.

    Mama 10 puta ljepša!

  • Babaluji x 01.04.2020.

    mislim da bi mala i prošla za moj ukus ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare