To je to što me zanima!

Kći Aleca Baldwina u toplesu...

Američki celebrityji posljednjih nekoliko dana objavljuju golišave fotografije kako bi privukli pažnju i potaknuli pratitelje da glasaju na predsjedničkim izborima. Među njima je i Ireland Baldwin
Vidi originalni članak

Manekenka Ireland Baldwin (25), kći Aleca Baldwina (62) i Kim Basinger (66), zadnjih fotografijama na društvenim mrežama ostavila je malo toga mašti. Pozirala je u toplesu, a preko bradavica je zaljepila naljepnice na kojima piše 'glasala sam'. 

- Glasanje je 'cool', kao i nesrazmjerne grudi - napisala je Ireland u opisu fotografija.

Ireland je privukla mnoštvo komentara obožavatelja, kojih ima više od 600 tisuća. Mnogi su se prisjetili kako su njezine golišave fotografije prethodno znali komentirati roditelji Alec i Kim. 

- Nadam se da ti otac neće vidjeti ove fotografije, napisat će ti da se odijeneš - pisali su joj pratitelji. Roditelji manekenke u nekoliko navrata javno su negodovali zbog njezinog razgolićenog poziranja i nije im bilo drago što njihova kći objavljuje takve fotografije.

Inače, mnogi američki celebrityji posljednjih nekoliko dana objavljuju golišave fotografije kako bi privukli pažnju i potaknuli pratitelje da glasaju na predsjedničkim izborima, koji će biti u utorak, 3. studenog 2020. godine. Među njima su glumac i glazbenik Jared Leto (48), glumica Jenna Dewan (39), supermodel Naomi Campbell (50), Sarah Silverman (49), Ryan Bathe (44), Mark Ruffalo (52), Josh Gad (39), Chris Rock (55)...

POTIČU GLASAČE DA IDU NA IZBORE Naomi Campbell i Jared Leto se priključili trendu: Pozirali goli

Jedna od prvih celebrityja koja je iskoristila golotinju kako bi potaknula Amerikance na glasanje je reality zvijezda Kylie Jenner (23). 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Bandiljero 24.10.2020.

    Ja sam valjda stara škola i nisam neki čistunac al kad god vidim nekog sa tetovažama imam neki podsvjesni osjećaj da je prljav i da se nije oprao.

  • 24.10.2020.

    Fakat je zgodna.

  • farbam jaja 24.10.2020.

    Kad se hollywoodski celebritiji odluče na ovakav korak i ovako pozivati na glasovanje, nešto gadno ide po zlu po Bidena i Demokrate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare