To je to što me zanima!

Kći Hane i Graše nosit će ime koje je Danijela Martinović priželjkivala za dijete s Petrom

Kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije, otkrila je tada Danijela
Vidi originalni članak

Danijela Martinović (50) je prije sedam godina ispričala u intervjuu za In Magazin da joj je želja svoju kćer nazvati Alba. Kako prenosi Exkluziv čini se da će njen bivši partner Petar Grašo (46) i njegova supruga Hana Huljić (31) tako nazvati svoju kćer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je još 2014. ispričala je da je s Grašom već razgovarala o imenima za djecu pa je tada otkrila koja joj se sviđaju.

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat'. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i nape i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - govorila je Danijela prije sedam godina.

Danijela i Grašo nikad nisu stali pred oltar, a nakon prekida veze duge 24 godine on je ženio Hanu. Pjevačica je tada otkrila i što misli o braku.

OTKRIVEN I DATUM ROĐENJA ANKETA Poznato je ime kćeri Graše i Hane, sviđa li vam se?

 

- Snaga te institucije zapravo ne znači više, nema tu snagu koju je imala. Nas veže ljubav i baš jedna ljubav koja nije opterećena ničim. Mi smo tu samo zato što se volimo, ali i to ću ti priznat', da bi se voljela vidjet u vjenčanici, ha, ha - priznala je tada Danijela.

Nažalost, do vjenčanja nikad nije došlo, a Grašo je od veljače u braku s Hanom s kojom očekuje djevojčicu koja bi na svijet trebala doći 23. srpnja ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • MarjanaKrstavac 02.06.2022.

    S većinom se slažem ,mislim možda se njemu svida ali ima toliko lijepih imena biraj brate ,ali nadam se da će se predomisliti  meni se ne svida ,budite ipak orginalni  .

  • ve 25.05.2022.

    Bože mili di izabraše to ime... Alba... ja se odmah sjetila lampiona za groblje...znam nazive jer sam ih prodavala...neka mi Bog oprosti ako griješim....

  • elamarko 23.05.2022.

    Stvarno jadno. Nista ne može sama izmislit nego sve kopira od Danijele. Daj vise budi svoja i ostavite Danijelu na miru i živi svoj život...

Komentiraj...
Vidi sve komentare