Obavijesti

Show

Komentari 35

Kći Hane i Graše nosit će ime koje je Danijela Martinović priželjkivala za dijete s Petrom

Kći Hane i Graše nosit će ime koje je Danijela Martinović priželjkivala za dijete s Petrom
5

Kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije, otkrila je tada Danijela

Danijela Martinović (50) je prije sedam godina ispričala u intervjuu za In Magazin da joj je želja svoju kćer nazvati Alba. Kako prenosi Exkluziv čini se da će njen bivši partner Petar Grašo (46) i njegova supruga Hana Huljić (31) tako nazvati svoju kćer.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pjevačica je još 2014. ispričala je da je s Grašom već razgovarala o imenima za djecu pa je tada otkrila koja joj se sviđaju.

- Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovat'. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenadit. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i nape i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako ushićena zato što Alba na talijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, i lipo i neobično, a opet nama blisko i drugačije - govorila je Danijela prije sedam godina.

Danijela i Grašo nikad nisu stali pred oltar, a nakon prekida veze duge 24 godine on je ženio Hanu. Pjevačica je tada otkrila i što misli o braku.

ANKETA Poznato je ime kćeri Graše i Hane, sviđa li vam se?
ANKETA Poznato je ime kćeri Graše i Hane, sviđa li vam se?

 

- Snaga te institucije zapravo ne znači više, nema tu snagu koju je imala. Nas veže ljubav i baš jedna ljubav koja nije opterećena ničim. Mi smo tu samo zato što se volimo, ali i to ću ti priznat', da bi se voljela vidjet u vjenčanici, ha, ha - priznala je tada Danijela.

Nažalost, do vjenčanja nikad nije došlo, a Grašo je od veljače u braku s Hanom s kojom očekuje djevojčicu koja bi na svijet trebala doći 23. srpnja ove godine.

Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint