To je to što me zanima!

Kći kralja popa: 'Film o očevoj pedofiliji mi je uništio karijeru'

Zabrinuta je da će film u kojemu ona glumi 'propasti' zbog Michaelovog skandala o zlostavljanju i da će ljudi jedino o tome misliti kada ju vide na ekranu, rekao je prijatelj Paris Jackson
Vidi originalni članak

Kći poznatog glazbenika Michaela Jacksona, Paris (20) užasnuta je dokumentarcem 'Leaving Neverland' u kojemu Wade Robson i James Safechuck navode kako ih je njezin otac seksualno zlostavljao, prenosi Daily Mail

Paris je, navodno, rekla prijateljima kako je zabrinuta da će joj dokumentarac uništiti početničku filmsku karijeru. Strah ju je da će ju producenti filmova odbijati zbog optužbi za njezinog oca. 

Naime, Paris se od malena nada da će ostvariti zavidnu karijeru, ali smatra da su joj šanse sada smanjene. 

- Glumila je u jednom filmu prošle godine, ali vjeruje da dokumentarac plaši producente. Sve je to marketing. Zabrinuta je da će film u kojemu ona glumi 'propasti' zbog Michaelovog skandala o zlostavljanju i da će ljudi jedino o tome misliti kada ju vide na ekranu - rekao je njezin prijatelj te istaknuo kako Paris zaista želi glumiti. 

Podsjetimo se, nakon smrti kralja popa, na vidjelo su počele izlaziti zloglasne priče o imanju Neverland. Mnogi tvrde kako je Michael bio pedofil i da je zlostavljao djecu koja bi došla na imanje.

- Snimao je susrete s njima te video snimke čuvao u tajnoj knjižnici skrivenoj na svom ranču Neverland - ispričala je njegova bivša pomoćnica Adriana McManus (56).

Njegova kći Paris i dalje misli da Michael nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, a ne vjeruje ni dokumentarcu u kojem je 'kralja popa' za seksualno zlostavljanje dosad optužilo nekoliko žrtava. 

- Ona još uvijek nije dobila priliku vidjeti dokumentarac o navodnim Jacksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njezin otac nije kriv za stvari zbog kojih ga optužuju - rekao je za TMZ izvor blizak Paris.

Pratite nas na našem Instagram profilu

SLAVNI LJEPOTAN LJUBI 18 GODINA MLAĐU I NEKI TO NE PODRŽAVAJU: 'Možda je ova razlika ipak pretjerana?!'

Idi na 24sata

Komentari 51

  • freddiemercury 03.06.2020.

    Ljudi, ne morate vjerovati svemu sto vidite ili cujete, Paris nikada ovo nije rekla ona i njezina braca vole njihovog oca i vjeruju da je nevin, i ja vjerujem isto. Mozda ste culi za Wadea Robsona djecaka kojeg je on "silovao", sve sto je rekao je bila laz on samo zeli izvuci pare, cak se to i dokazalo. Sve sto procitate o tome kako je on pedofil ne mora biti istina, svakakve lazi se mogu napisati na internetu samo da se izvuku pare, tako da promislite prije nego sto ga osudujete.

  • mark13 13.03.2019.

    Šta sve ljudi neće napravit za lovu , zakaj je čekal da MJ umre kaj sa 20 -25 godina nije rekel "istinu" nego sad kad je snimil film Napuštajući Neverland . Želi zaradit što više od gledanosti filma pa i preko leševa gaziti ak treba sve zbog $$$ . Da je MJ bio malo previše "čudan" to stoji ali ja nevjerujem da je on imal nekaj pedofilno sa tom djecom.

  • 13.03.2019.

    Sve ovo zajedno je tako nebitno kada čovjeka više nema. Nema smisla optuživati mrtvog čovjeka za nešto. To se sve znalo i kada je bio živ, ali zašto ne napraviti film sada kada je umro i postao još popularniji pa uzeti novce. Bez razmišljanja kako se obitelj osjeća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare