To je to što me zanima!

Kći Lionela Richieja 'počastila' fanove fotografijom u toplesu...

Sofia trenutačno odmara na Otočju Turks i Caicos, a društvo joj prave Kylie Jenner i influencerica Anastasia Karanikolaou. I Kylie je oduševljena fotografijom...
Vidi originalni članak

Vruće je na profilu kćeri Lionela Richieja (70), Sofije (20), pogotovo njezinim pratiteljima koji svakodnevno uživaju u njezinim polugolim fotografijama. Ponosna na svoje tijelo, Sofia svaka dva, tri dana počasti obožavatelje novom fotografijom, a otkako je počelo ljeto Sofia ne skriva obline već ih hrabro pokazuje u kupaćem kostimu.

Ipak, čini se da joj je dosadilo pozirati u kupaćim kostimima pa je otišla korak dalje. Skinula se u toples, a fotografijom je oduševljena i milijarderka Kylie Jenner (21). 

- Savršena si - rekla joj je Kylie. U svega dvadesetak sati, Sofia je 'zaradila' pola milijuna lajkova, i na tisuće komentara zapanjenih obožavatelja.

Sofia trenutačno odmara na Otočju Turks i Caicos, a društvo joj prave Kylie i influencerica Anastasia Karanikolaou.

Sofia je u vezi sa Scottom Disickom (36) koji je bio u braku s reality zvijezdom Kourtney Kardashian (40) te s njom ima djecu Masona (9), Penelope (7) i Reign (4). Na nekim odmorima su Sofia, Kourtney, Scott i njihova djeca bili skupa, a Kardashianki, čini se, ne smeta što je njezin bivši našao mlađu djevojku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 16.07.2019.

    odlična

  • Ovca007_1 16.07.2019.

    Kći Lionela Richieja 'počastila' fanove fotografijom u toplesu . . . Mogla nam je poslat i oralnu razglednicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare