To je to što me zanima!

Kći Mije Begović oduševila je novom fotografijom u pripijenoj pletenoj haljini: Lijepa na majku

Svaka čast za stajling, to pristaje dami kao što si ti. Iskreno, to sam i očekivao od dame poput tebe, napisao joj je na Instagramu jedan od brojnih pratitelja koji su je obasuli komplimentima
Vidi originalni članak

Maja Lena Lopatny (30), kći glumice Mije Begović (58) i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja (77) na Instagramu rijetko dijeli fotografije, no svaki put kad to učini slijede joj 'ovacije' pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek zlato', 'Divna ženo, super ti stoji ova boja', 'Prekrasna', 'Dama sa stilom', 'Lijepa na majku' - samo je dio komentara ispod fotografije na kojoj pozira u pletenoj haljini.

Neki su bili rječitiji, nazivajući je damom. 

- Svaka čast za stajling, to pristaje dami kao što si ti. Iskreno, to sam i očekivao od dame poput tebe - napisao je jedan pratitelj.

OTKRILA S KIM LJETUJE Maja Lena Lopatny pozirala je u bikiniju: Oduševila je figurom...

Podsjetimo, premda je tijekom studiranja na Fakultetu političkih znanosti Maja Lena radila u medijima i bila aktivna na brojnim domaćim eventima, njezine su se ambicije promijenile. Odabrala je raditi u turizmu, preselila na Korčulu i posvetila karijeri.  Otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu resorta, Maja se povukla iz javnosti te sve rjeđe objavljuje sadržaje na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MPoto 19.06.2021.

    Lena, na svu sreću, NIJE na mamu. 🙂

  • Nicehash 25.05.2021.

    Ugodna za oko s lijepim oblinicama, ništa više a ni manje.

  • _Varešak_ 25.05.2021.

    Lijepa dama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare