Show

Komentari 18

Kći Mije Begović oduševila je novom fotografijom u pripijenoj pletenoj haljini: Lijepa na majku

Kći Mije Begović oduševila je novom fotografijom u pripijenoj pletenoj haljini: Lijepa na majku

Svaka čast za stajling, to pristaje dami kao što si ti. Iskreno, to sam i očekivao od dame poput tebe, napisao joj je na Instagramu jedan od brojnih pratitelja koji su je obasuli komplimentima

Maja Lena Lopatny (30), kći glumice Mije Begović (58) i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja (77) na Instagramu rijetko dijeli fotografije, no svaki put kad to učini slijede joj 'ovacije' pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Uvijek zlato', 'Divna ženo, super ti stoji ova boja', 'Prekrasna', 'Dama sa stilom', 'Lijepa na majku' - samo je dio komentara ispod fotografije na kojoj pozira u pletenoj haljini.

Neki su bili rječitiji, nazivajući je damom. 

- Svaka čast za stajling, to pristaje dami kao što si ti. Iskreno, to sam i očekivao od dame poput tebe - napisao je jedan pratitelj.

Podsjetimo, premda je tijekom studiranja na Fakultetu političkih znanosti Maja Lena radila u medijima i bila aktivna na brojnim domaćim eventima, njezine su se ambicije promijenile. Odabrala je raditi u turizmu, preselila na Korčulu i posvetila karijeri.  Otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu resorta, Maja se povukla iz javnosti te sve rjeđe objavljuje sadržaje na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci