To je to što me zanima!

Kći Mustafe Nadarevića iskreno: 'Nedavno sam osvijestila pojam menstrualnog siromaštva...'

Svijest koja se podiže u zadnje vrijeme oko ovog problema je pokrenula mnoge žene, razgovore i pozitivne promjene u našem društvu, napisala je Nana Nadarević uz fotografiju na kojoj pozira s majkom
Vidi originalni članak

Ovo smo mama Snješka i ja na Rabu. Furala je Ašu i mene u neki sportski kamp i sjećam se da nam je to bilo baš dobro ljeto. A sjećam se i da se par dana nisam kupala, jer sam dobila prvu menstruaciju. Započela je na društvenim mrežama kći pokojnog glumca Mustafe Nadarevića, PR stručnjakinja Nana Nadarević

POGLEDAJTE VIDEO:

Objavila je na svom Instagramu fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira s majkom Snježanom, a uz nju se dotaknula menstrualnog siromaštva i stigme koju menstruacija nosi.

- Nikakav big deal, nisam bila izvan sebe (malo nervozna što nema kupanja na +30 celzijusa), ali znala sve što se o "mengi" moglo znati (u teoriji, barem). Doma smo uvijek otvoreno pričali o svemu, pa tako i o ovoj posve prirodnoj pojavi. Uloške sam uvijek viđala u kupaoni i nije bilo nikakvog srama i skrivanja - otkrila je Nana te nadodala da je u školu uvijek nosila uloške:

- Jer ako nije trebao meni, trebao je uvijek nekoj frendici. I to je to, moja nimalo zanimljiva priča o menstruaciji za koju sam pogrešno mislila da je ista i za druge cure. I to je to, moja nimalo zanimljiva priča o menstruaciji za koju sam pogrešno mislila da je ista i za druge cure.

Nana je tek nedavno osvijestila pojam menstrualnog siromaštva i stigme koju menstruacija nosi. Napisala je kako u njezinom ružičastom 'balonu' nije bilo straha da si žene možda neće moći priuštiti uloške.

- Za mnoge žene u Hrvatskoj to je realnost. Svijest koja se podiže u zadnje vrijeme oko ovog problema je pokrenula mnoge žene, razgovore i pozitivne promjene u našem društvu - napisala je uz fotografiju i oduševila pratiteljice.

'I DALJE ŽIVI U NAMA' Povodom prve godišnjice smrti velikog Mustafe Nadarevića, kći mu je posvetila fotografiju

- Svaka čast! - pisali su joj. 

POGLEDAJTE VIDEO S 'DŽEBRICOM' IZ 'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN': 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zvizdač 19.05.2022.

    Da je Mustafa živ sigurno bi se smijao odabranoj temi. Šteta da od njega nisi učila i sazrijevala.

  • antifavakser 18.05.2022.

    zanimljivo, "Napisala je kako u njezinom ružičastom 'balonu' nije bilo straha da si žene možda neće moći priuštiti uloške", a ja bih se usudio podsjetiti kako ima i muskaraca koji si "mozda neće moći priuštiti" muške higijenske potrepštine. drugim rijecima, spol pojedinca ostavite za one koji smatraju da je ok diskriminirati na osnovu spola. ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare