To je to što me zanima!

Kći Paula Walkera: Moj otac je preminuo zbog greške na autu

Skoro dvije godine nakon što je njezin otac preminuo u teškoj prometnoj nesreći, njegova 16-godišnja kći tuži Porsche jer smatra da su oni krivci za njegovu smrt
Vidi originalni članak

Holivudski glumac preživio je sudar, no preminuo je nakon što se automobil Porsche Carrera GT zapalio minutu i 20 sekundi poslije nesreće, stoji u tužbi koju je poslije skoro dvije godine podnijela 16-godišnja kći tragično stradalog Paula Walkera. 

Meadow u tužbi tvrdi da je njezin otac živ zapaljen jer je ostao zarobljen u svom sjedalu, to jest poslije sudara se nije mogao izvući iz automobila zbog pojasa koji ga je prikliještio i slomio mu rebra i zdjelicu. Tvrdi i da do sudara ne bi došlo da je automobil imao ispravan stabilizacijski sustav. 

Za sada kao službeni uzrok smrti glumca stoji prebrza vožnja. Automobil je vozio Paulov bliski prijatelj Roger Rodas koji je također poginuo u nesreći. Meadowin odvjetnik Jeff Milam za TMZ je izjavio da je zaključak cijele priče kako je Porsche Carrera GT opasan automobil te da mu nije mjesto na cesti. 

Kristin Rodas, Rogerova udovica, u svibnju prošle godine već je tužila Porsche. Ona je u tužbi također tvrdila da je za nesreću kriv kvar na automobilu . 

Kako stoji u njezinoj tužbi, njezin suprug mogao je zadržati automobil na cesti, ali nije uspio zbog nedostatka na dijelu ovjesa kod stražnjeg desnog kotača automobila. I ona tvrdi da njezin suprug nije vozio prebrzo. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 30.09.2015.

    da...greška je njihova...to što je vozač uletio sa tako velikom brzinom u zavoj nije problem...

  • BelminKantić 30.09.2015.

    Je li netko primijetio leteći objekat na prvoj slici?

  • Damba97 30.09.2015.

    Ono je bia prvi put kad sam zaplaka zbog nekog glumca, čovik bia i osta legenda...Ne vjerujem da je tu Porsche išta kriv, istina da mu je prijatelj bia profesionalni vozač al čak ni profesionalcima nije svejedno vozit taj model, pogotovo na malim cestama. Nikad nećemo točno saznat šta je bilo al iskreno da se to dogodi nekome u našoj obitelji i mi bi isto tužili svakoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare