To je to što me zanima!

Kći Tomislava Ivčića objavila je fotku s njim: 28 godina bez tebe

Osim nje, Ivčić je iza sebe ostavio i suprugu Slavicu, kćer Kristinu i sina Ivana. Glazbenik je za vrijeme bogate karijere napisao više od 200 pjesama i izdao 23 albuma
Vidi originalni članak

Kći legendarnog pjevača Tomislava IvčićaIzabela Vrtar, prisjetila se oca koji je poginuo u prometnoj nesreći na današnji dan 1993. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ti, samo ti - napisala je u opis zajedničke fotografije te je u hashtagu dodala: '28 godina bez tebe'. 

Pratitelji su joj ostavljali srca u znak podrške. 

- Glas, pjesme ostaju, ali Tomislav nedostaje... 28 godina, ajme, kako lete kad nekoga više nema - jedan je od komentara.

Izabela se prisjetila oca i povodom njegova 68. rođendana.

- Tata, rođendan - napisala je tada uz emotikon srca. 

SLAVIO BI 68. ROĐENDAN Kći Tomislava Ivčića sve ganula: Emotivnom objavom uz 'srce' prisjetila se preminulog oca

Osim nje, Ivčić je iza sebe ostavio i suprugu Slavicu, kćer Kristinu i sina Ivana. Glazbenik je za vrijeme bogate karijere napisao više od 200 pjesama i izdao 23 albuma koji su se prodali u više od dva i pol milijuna primjeraka.

Njegove pjesme bile su spoj novijeg popa i tradicionalnog dalmatinskog izričaja, a njegovi hitovi 'žive' sve do danas. Slušaju ih i nove generacije. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Ana123456 26.11.2021.

    Ja evo radim 100 kg kobasica

  • ruzica_mlinar@net.hr 26.11.2021.

    Dragi naš Tomislav, počivaj u miru i moli za svoju obitelj koja pati za tobom.Silno nam nedostaješ kao i tvoje najemotivnije pjesme ..Bože čuvaj Hrvatsku i stotine drugih uz koje smo proživjeli sretnu mladost.Zla kob oduzela te svima koji smo te voljeli .

  • Dustov 05.03.2021.

    Šteta pa su današnje generacije uskraćene za ovakve pjevače pa moraju slušati karleuše i dare i takve... Današnji klinci ni ne znaju za ovakve majstore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare