To je to što me zanima!

Kći Vesne Pusić režira svoj prvi dugometražni film, u glavnoj ulozi bit će Elaine iz 'Seinfelda'

Daina Oniunas Pusić ranije je snimila kratki film 'Zvijer' koji obišao 30 filmskih festivala', ali i kratku komediju 'Rhonna & Donna', koja je osvojila mnogobrojne nagrade
Vidi originalni članak

Daina Oniunas Pusić (36), hrvatska spisateljica i redateljica, pohvalila se na društvenim mrežama velikim uspjehom i budućom suradnjom s holivudskom zvijezdom, a sve je potvrdio i BBC. Kći naše političarke Vesne Pusić živi i radi u Londonu.

- Oduševljena sam što sam postala dio ove lude vožnje zvane 'Tuesday' u Londonu, s odličnom ekipom koju predvodi fenomenalna Daina! Živjeli! - Napisala je na Twitteru holivudska zvijezda Julia Louis-Dreyfus, koja je svjetsku slavu zaradila ponajprije ulogom Elaine u jednoj od najcjenjenijih humorističnih serija svih vremena, kultnom 'Seinfeldu'. 

TAJNE IZA KULISA Drama iza kamera koja je skoro ubila legendarnu seriju Seinfeld

Film 'Tuesday', bajka je o majci (Julia Louis-Dreyfus) i kćeri (Lola Petticrew), a snima se u produkciji poznate nezavisne kompanije A24. U projektu će sudjelovati i BBC Film, Britanski filmski institut te nezavisna kuća Gingerbread Pictures.

Daina Oniunas Pusić ranije je snimila kratki film 'Zvijer' koji obišao 30 filmskih festivala', ali i kratku komediju 'Rhonna & Donna', koja je osvojila mnogobrojne nagrade. Ovo će biti njezin prvi dugometražni film, a odmah je za glavnu ulogu dobila veliku glumačku zvijezdu.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • medeki 20.05.2021.

    Puku moj zaostali, nacistički, fašistički. Zar ne znate da takvim stavovima i mržnjom kopate sebi jamu duboku!

  • JaLe_1 20.05.2021.

    Şad će krkani napasti curu,koja je za njih svemir hh

  • 20.05.2021.

    pametna i sposobna na mamu a i tatu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare