To je to što me zanima!

S dečkom ima dogovor da mogu biti s drugima: Kći Willa Smitha na plaži strastveno ljubi frajera

Willow Smith na je već četiri godine u vezi s glazbenikom Tylerom Coleom. Ranije ove godine ispričala je da imaju dogovor u kojem prakticiraju poliamoriju, točnije da mogu imat više partnera
Vidi originalni članak

Bezbrižno, daleko od svih, uz zvukove valova. I naravno idealno društvo. Willow Smith (21) kći glumca Willa Smitha, snimljena je na plaži u Miamiju gdje je uživala zajedno s glazbenikom De 'Wayneom. 

Zajedno su ležali na ležaljci, a pritom se nisu suzdržavali od izmjenjivanja nježnosti pred punom plažom. Uz to, jedno drugome su nanijeli i zaštitnu kremu protiv sunca, a nisu ih omeli niti znatiželjni paparazzi.

Willow je pokazala vitku liniju u crnom bikiniju, a pažnju je dodatno privukla obrijanom glavom i tetovažama.  

Inače, ona je već četiri godine u vezi s glazbenikom Tylerom Coleom. Ranije ove godine ispričala je da imaju dogovor u kojem prakticiraju poliamoriju, točnije da mogu imat više partnera. 

- Imam osjećaj da je glavni temelj poliamorije sloboda kojom možete stvoriti stil veze koja je za vas najbolja, a ne samo zakoračiti u monogamiju jer to je ono što svi oko vas kažu da je ispravno - pojasnila je Willow tada u emisiji svoje majke Jade 'Red Table Talk'.

Pjevačica je otkrila da ju jednako interesiraju muškarci i žene pa bi tako htjela biti u idealnom slučaju biti u vezi s muškarcem i ženom istovremeno.

- Jako se fokusiram na emocionalnu vezu koju stvorim s osobom. Kad bih pronašla dvije osobe drugačijeg spola s kojima bih imala jednako dobru emocionalnu i seksualnu vezu, ne bih imala potrebe dalje tražiti - rekla je.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Čeljo Brtika 05.12.2021.

    Bar nije sa ženskom..

  • jaosijek 05.12.2021.

    ljudi od objesti vise ne znaju sta bi..treba malo kopat kanale da dodju sebi..

  • POMOCNI RADNIK 05.12.2021.

    kad nas netko uci zivotu a poubijali sve indijance...

Komentiraj...
Vidi sve komentare