To je to što me zanima!

Kći Žuži Jelinek: Mama mi je branila seks prije braka

I Žuži je konzervativno odgajala kćer Dianu, a seks je u njihovoj kući bio tabu tema. No, unuci Suzani (19) daje liberalne seksualne savjete
Vidi originalni članak

Iznenađena sam. Mama tako otvoreno govori o seksu, rekla je odgledavši film “Žuži” Diana Marazza (57), kći Žuži Jelinek (89).
- Mama je ispričala kako je seksom s talijanskim generalom platila život svojih roditelja, Židova koji su trebali biti deportirani u Jasenovac - potreseno kaže Diana, kojoj majka nikad nije željela pričati o tome.
- Seks je u našoj kući bio tabu tema. Mnogi koji moju mamu poznaju preko njezinih kolumni i knjiga o seksu misle da me liberalno odgajala. Bilo je suprotno. Mama mi je rekla da ne smijem imati seksualne odnose prije braka. Zbog toga sam se udala već s 22 godine. Bila sam neiživljena i brak nije dugo potrajao - kaže Diana, koja je nakon razvoda zadržala prezime Marazza jer je pod tim imenom kreirala svoju modnu liniju.
- Žuži se svidjelo to što sam radila. Znala bi uzeti moje modele, prišiti svoju etiketu i prodavati ih u Zagrebu - prisjeća se kroz smijeh Diana, koja je završila modnu školu u Parizu i kiparstvo na Akademiji u Zagrebu. Iz drugog braka, sa sinom nobelovca Linusa Paulinga, Diana ima kćer Suzy (19).
- Dobila je ime po baki Žuži, što na mađarskom znači Suzi. Vrlo su bliske, a baka je, na moj užas, zasipa savjetima o seksu - kaže Diana, dodavši da je konzervativna na svog oca, stomatologa Ericha Jelineka, prvog Žužina supruga koji je prije četiri godine umro u Zagrebu u 95. godini. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ja___zg 30.05.2009.

    a koja je tu kćer a koja unuka, jer mi obje izgledaju jednako staro....

  • kamoomila 30.05.2009.

    žuži se potuži, potuži se žuži

  • miroljubiv 30.05.2009.

    Jest da nije lijepo vidjet oronule sise,al kad ste čuli da ju njeni Židovi napadaju zbog toga i toliko brakova? nek se skine jedna katolkinja njenih godina,ak ima hrabrosti.Židovi imaju Lustiga i Žuži,ma sjajni su.a mi ostali? tajna života je u sexu,zato bravo Žuži,i daj nam se još malo potuži....Bijelim udovicama ogroman pozdrav od miroljubivog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare