Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

Kći Žuži Jelinek: Mama mi je branila seks prije braka

I Žuži je konzervativno odgajala kćer Dianu, a seks je u njihovoj kući bio tabu tema. No, unuci Suzani (19) daje liberalne seksualne savjete

S. Midžor
Foto: S. Midžor

Iznenađena sam. Mama tako otvoreno govori o seksu, rekla je odgledavši film “Žuži” Diana Marazza (57), kći Žuži Jelinek (89).
- Mama je ispričala kako je seksom s talijanskim generalom platila život svojih roditelja, Židova koji su trebali biti deportirani u Jasenovac - potreseno kaže Diana, kojoj majka nikad nije željela pričati o tome.
- Seks je u našoj kući bio tabu tema. Mnogi koji moju mamu poznaju preko njezinih kolumni i knjiga o seksu misle da me liberalno odgajala. Bilo je suprotno. Mama mi je rekla da ne smijem imati seksualne odnose prije braka. Zbog toga sam se udala već s 22 godine. Bila sam neiživljena i brak nije dugo potrajao - kaže Diana, koja je nakon razvoda zadržala prezime Marazza jer je pod tim imenom kreirala svoju modnu liniju.
- Žuži se svidjelo to što sam radila. Znala bi uzeti moje modele, prišiti svoju etiketu i prodavati ih u Zagrebu - prisjeća se kroz smijeh Diana, koja je završila modnu školu u Parizu i kiparstvo na Akademiji u Zagrebu. Iz drugog braka, sa sinom nobelovca Linusa Paulinga, Diana ima kćer Suzy (19).
- Dobila je ime po baki Žuži, što na mađarskom znači Suzi. Vrlo su bliske, a baka je, na moj užas, zasipa savjetima o seksu - kaže Diana, dodavši da je konzervativna na svog oca, stomatologa Ericha Jelineka, prvog Žužina supruga koji je prije četiri godine umro u Zagrebu u 95. godini. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message