To je to što me zanima!

Keanu Reeves će se zaručiti? Paparazzi ga 'uhvatili' kako kupuje prsten u draguljarnici

Glumac dosad nije bio u braku, a sada je napokon, čini se, spreman zaprositi svoju djevojku koja 4. travnja slavi rođendan. Izvori navode kako je Keanu u draguljarnici proveo oko 40 minuta i dobro pregledao potencijalni nakit
Vidi originalni članak

Kanadski glumac Keanu Reeves (57) potaknuo je glasine o zarukama nakon što su ga paparazzi 'uhvatili' kako kupuje prsten u jednoj draguljarnici u Los Angelesu. Sve to uslijedilo je nakon četiri godine veze s umjetnicom Alexandrom Grant (48), piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, glumac dosad nije bio u braku, a sada je napokon, čini se, spreman zaprositi svoju djevojku koja 4. travnja slavi rođendan. Izvori navode kako je Keanu u draguljarnici proveo oko 40 minuta, a zajedno s njime bila je i prodavačica. Prstenje u toj draguljarnici, navodno je, ukrašeno smaragdom, tanzanitom te ostalim poludragim kamenjem. Glumac je došao motociklom, a nosio je crnu jaknu na kojoj, čini se, piše 'Oscar by Alpine Stars', traperice te smeđe cipele. Cijelu ovu ležernu kombinaciju upotpunio je sivim šalom te sunčanim naočalama. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Inače, Reeves i Alexandra u vezi su od 2018. godine, a svoju su vezu otkrili godinu kasnije kada su zajedno prošetali crvenim tepihom. Pojavili su se u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu, a da nemaju više što skrivati dokazali su i veselo pozirajući fotoreporterima neodvajajući se jedno od drugog.

ČOVJEK-ŠIŠMIŠ JE OPET U MODI Keanu je novi Batman, posudit će mu glas u animiranom filmu

Izgledao je ponosno što je sa njim žena koja je 'zarobila' njegovo srce. Glumac je za ovu prigodu odabrao crno odijelo, prsluk, košulju i kravatu, a da ne bi sve bilo monotono, obuo je smeđe 'radničke' čizme. Njegova partnerica bila je u elegantnoj tamnoplavoj haljini.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 05.07.2022.

    divan čovik i odličan glumac sritno ti bilo

  • japanokinezjapano 01.04.2022.

    Možda ona kao i ja samo nije fotogenična?

  • HR-realno 01.04.2022.

    Ja mislio staru poveo sa sobom 🤦🏼‍♂️…daj roki nemoj me zaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare