To je to što me zanima!

Keanu Reeves je iznenadio mladence i došao na vjenčanje: 'Bio je jako ljubazan i slikao se'

Bila sam toliko uzbuđena i otišla sam ga pozdraviti i predstaviti se, ponudila sam mu piće, ali on je to odbio i rekao da je upravo imao dug let pa da neće dugo ostati, ali bio je tako ljubazan i prijateljski nastrojen
Vidi originalni članak

Glumac Keanu Reeves (57) dodatno je uljepšao vjenčanje britanskog para Nikki i James kada je pristao doći na njihovu svadbenu svečanost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reeves je odsjeo u istom hotelu u kojemu se održavalo vjenčanje, u Northamptonshireu. Mladoženja, James, ga je slučajno sreo u hotelskom baru i pozvao ga na slavlje. Keanu mu je na to odgovorio da će doći nešto kasnije, a mladenci nisu bili sigurni hoće li se zaista pojaviti. 

- Moj muž ga je vidio u baru i rekao mu da se upravo oženio te je pozvao Keanua da dođe k nama da nas pozdravi i popije piće s nama ako želi. Bio je vrlo ljubazan i rekao je da će kasnije. Nismo znali hoće li ili ne, ali super je što je moj muž razgovarao s njim - rekla je Nikki za Newsweek

Nakon sat vremena jedan od zaposlenika u hotelu je došao do Nikki i obavijestio ju je da ju čeka jedan 'poseban gost', Reeves. 

- Bila sam toliko uzbuđena i otišla sam ga pozdraviti i predstaviti se, ponudila sam mu piće, ali on je to odbio i rekao da je upravo imao dug let pa da neće dugo ostati, ali bio je tako ljubazan i prijateljski nastrojen i čestitao nam je na našem vjenčanju. Čak se i fotografirao s nama. Zatim je ostao neko vrijeme i podružio se i s ostalim gostima - ispričala je uzbuđena mladenka. 

- Vjenčanje je ionako bilo apsolutno savršeno i imali smo najčarobniji dan. Kada nas je došao Keanu Reeves pozdraviti, to je bilo nešto nevjerojatno. Nešto za pamćenje i početak mnogih zajedničkih avantura - zaključila je oduševljena Nikki. 

JEDAN JEDINI, KEANU REEVES Holivudska dobrica ponovo je gestom oduševio fanove: 'Zovi baku, želim razgovarati s njom'

Vjenčanje Niki i Jamesa nije prvo na kojem se Keanu Reeves pojavio pukim slučajem. Prije 4 godine uljepšao je svadbeno slavlje Maure i Moraya, koji su se vjenčali u New Yorku.

POGLEDAJTE VIDEO: 'I JA SAM U ŽIVOTU IMAO SVOJU SILVANU ARMENULIĆ' 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 27.08.2022.

    Koji sretnici 😍😍

  • tajnamoja 27.08.2022.

    Keanu🥰

  • 26.08.2022.

    Djeluje jako drag.

Komentiraj...
Vidi sve komentare