To je to što me zanima!

Keating: Dio mene je umro kad me žena ostavila zbog varanja

Glazbenika je supruga ostavila zbog afere s pratećom plesačicom Francine Cornell (27). Ronan se požalio kako je zbog toga danas izgubljen čovjek i da je još voli
Vidi originalni članak

Pjevaču grupe Boyzone Ronanu Keatingu (35) trebalo je godinu dana da prihvati kako mu bivša supruga Yvonne Connolly (38) neće oprostiti nevjeru. Bivša manekenka ga je ostavila nakon 14 godina braka. Glazbenik ju je varao s plesačicom Francine Cornell (27).

Ronan kaže da je danas izgubljen čovjek. Bivši par ima Jacka (13) te kćeri Missy (11) i Ali (6).

- Još je volim. Sretan sam što je sada sretna. Shrvala me bol koju sam joj nanio. Imao sam osjećaj da sam izgubio sve što sam ikad imao. Znam samo da se tako nešto neće ponoviti - izjavio je Ronan čija bivša supruga sada ljubi drugog.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Jelena12 11.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • maalica 11.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Plavuša_xy 11.09.2012.

    A pazi ti ovog- nije dio njega umro onda kada je prevario ženu, nego tek kada je ona njega ostavila radi prevare....neki ljudi uopće ne razumiju što je uzrok, a što posljedica.... i što je dovelo do čega..ehhh

Komentiraj...
Vidi sve komentare