To je to što me zanima!

Kebu pitali je li vidio slike gole Seve: Samo se slatko nasmijao

Ne mogu se baviti time kad je sve u redu sa mnom i s mojom obitelji. Vi morate naći te s kojima nije u redu, a što se tiče Severine i Igora, sve je u najboljem redu, rekao je Keba
Vidi originalni članak

Sve je normalno, uvijek je bilo i bit će. Nemam nikakav komentar, zašto bih ga uopće imao, odgovor je Severininog (46) svekra, Dragana Kojića Kebe (58), kojeg su novinari srpskog Blica pitali da komentira fotografije na kojima je navodno gola Sevka. No, novinarka je bila uporna s pitanjima te ga upitala je li joj na taj način netko htio napakostiti.

- Ne znam, ne mogu se baviti time kad je sve u redu sa mnom i s mojom obitelji. Vi morate naći te s kojima nije u redu, a što se tiče Severine i Igora, sve je u najboljem redu - rekao je Keba. Objasnio je da ne zna jesu li fotografije namještene ili ne, a na pitanje je li osobno vidio te fotografije, Keba se samo slatko nasmijao.

- Valjda vam ovaj osmijeh nešto govori. Neka drugi istražuju to, kako, zašto i tko to radi - rekao je za kraj Severinin svekar. Podsjetimo, srpski mediji su 2. listopada objavili kako imaju nove eksplicitne fotografije na kojima se, navodno, nalazi pjevačica. Ukoliko su autentične i zaista je riječ o njezinim selfiejima, odnosno pjevačica ih je snimila sama na svom mobitelu, nekoliko je mogućnosti.

Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a netko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njezinog pristanka. Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računalo i ukrao joj fotografije iz njezinih foldera ili baza fotografija. U oba ta slučaja bila bi riječ o kaznenom djelu, čime bi se trebala pozabaviti policija.

 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • cutie 21.10.2018.

    Vidio je on i slike i film, a je li imao što s njom prije sina, to samo oni znaju.

  • 21.10.2018.

    Da vidija... ha ha i još nešto.

  • hrza 21.10.2018.

    Pitam se ima li tko ko nije vidio te slike i kratki igrani film.

Komentiraj...
Vidi sve komentare